Tue, Feb. 2nd, 2016, 12:59 pm

A ko nācija tā sakarsusi par homeopātijas tēmu? Tas ir, pasākums iet vaļā ne pirmo gadu, kāpēc pēkšņi tāda aizrautība?

Tue, Feb. 2nd, 2016, 01:34 pm
[info]mako

Abos manis pieminētajos gadījumos kungi atteicās no ārstēšanās mediķu uzraudzībā un uzticējās ezotēriskām metodēm. Kas īsā laikā abus noveda kapā. Par to jau tā sāpe. Un tādu kungu un dāmu pasaulē ir miljoniem. Un sprāgst kā mušas. Atsakoties no "ļaunās ķīmijas" un dzerot D20 pakāpē šķaidītus preperātus.

Tue, Feb. 2nd, 2016, 04:40 pm
[info]az

un kas slikts tajaa, ka vini nomira? cilveekiem ir jaamirst. un varbuut nav nemaz tik slikti nomirt aatraak, ja alternatiiva ir gadi terapijaa, kam ir neizbeegamas nepatiikamas blaknes. really, kaapeec tu pardziivo par cilvekiem, kuri pieneema patstaaviigus leemumus par sevi?

Tue, Feb. 2nd, 2016, 09:14 pm
[info]jff

Kas liek Tev domāt, ka šie kungi būtu dzīvojuši ilgāk, ja būtu ar citām metodēm ārstēti. Īpaši jau SJ kungs. Ja vari, paskaidro, lūdzu.

Wed, Feb. 3rd, 2016, 12:25 am
[info]tipa75

Man slinkums tos linkus lasīt, bet tu taču zini, ka starp herbal un homeopātija ir tāds pats bezdibenis, kā homeopātija un farmācija, vai ne?

Wed, Feb. 3rd, 2016, 12:40 am
[info]mako

Touche.
Bet rezultāts, diemžēl, analogs.
Lai gan herbal man nenāk ne prātā noliegt.
Atslēga ir domā, ka "nelietosim ķīmiju" - ar bēdīgām sekām.

Wed, Feb. 3rd, 2016, 12:44 pm
[info]jff

No minētajiem linkiem nekādi neizriet, ka ar citām ārstēšanas metodēm būtu dzīvojis pamanāmi ilgāk. Varbūt tieši otrādi. Pēc cīņas jau visi gudri par to, kā būtu bijis pareizi.

Kā droši vien zini, viņam bija arī pirmā epizode, vairāk nekā piecus gadus pirms otrās, un tā, cik saprotu, tā tika ārstēta tradicionāli, un uz diezgan ilgu laiku veiksmīgi.

Nedomāju, ka kāds no mums zina visus faktus par viņa slimības vēsturi. Bet laikam tomēr jāpieņam, ka otrā epizode atšķīrās no pirmās pietiekami daudz, lai neatkārtotu jau iestaigāto, veiksmīgo taciņu. Kopsalikumu "bija ārstējama forma" (ņemts no pirmās epizodes) + "izvēlējās neārstēt" (ņemts no otrās epizodes) es tomēr sauktu par diezgan tendenciozu.