Thu, Sep. 10th, 2015, 02:54 pm

Runājot par saldumiem, es laikam kādreiz gribēšu aizpērties uz kaut kādu Turciju vai pat Sīriju (pa 40 gadiem viņiem tur vajadzētu varēt savesties kaut kādā jēgā, bet ātrāk es netaisos) un noskaidrot reizi par visām reizēm, vai tur var dabūt kādu citu saldumu, izņemot tos ar talku nobērtos želatīna klučus, kurus cilvēki uz saviem kamiešiem stibī tūkstošiem kilometru, lai gan tos var nopirkt tepat RIMI.

Ibo tie želatīna kluči ir pēzdīgais draņķis un ir tik saldi kā Līgatnes papīrfabrikas 96 lapu klade.

Tur tiešām nekā labāka nav?

Thu, Sep. 10th, 2015, 03:09 pm
[info]sirdna

zin, man kaut kā nekļuva labāk no tā, ka bezgaršīgais sīkstais klucis patiesībā ir stērķele, nevis galerts.

Kādi turku saldumi? Tepat Rīgā? Neticu. Turku saldumiem jābūt Turcijā.

Thu, Sep. 10th, 2015, 03:12 pm
[info]eermaniitis

ir ir - ģertrūdes un barona stūris - uz ģertrūdes ielas, ir ēdami! gočpendel!

Thu, Sep. 10th, 2015, 03:16 pm
[info]sirdna

es ticu, ka viņi ir ēdami, bet viņi ir taisīti šeit, es tā uzdrošinos domāt. Ļoti iespējams, ka pēc kādām Kaucmindes (nē es nevaru, kā var vietu nosaukt par "kliedzošu peteni" un pēc tam lepoties ar to, es nezinu, bet tā ir) receptēm.

Karoč, tas ir tas pats, ja kāds Jusufs savā Ēģiptē taisītu sklandraušus, ākstība un blēņas. Neticu turku saldumiem Ģertrūdes ielā.

Thu, Sep. 10th, 2015, 03:18 pm
[info]nova

ja nemaldos, tos turku saldumus taisa ja ne turki, tad kādi citi visai līdzīgi mellie, visādā ziņā ne latvieši un ne krievi

Thu, Sep. 10th, 2015, 03:19 pm
[info]sirdna

mums mēģina iesmērēt albāņus!

Thu, Sep. 10th, 2015, 03:47 pm
[info]eermaniitis

kāda šķirba kur jusufs taisa baklavas? baklava ir baklava - tagad viņas arī pakistāņu kebabērijās

Thu, Sep. 10th, 2015, 06:42 pm
[info]inese_tk

man Rīgā ir gadījies ēst arī negaršīgu baklavu, nezinu kas taisīja.
bet tajā Barona/Ģertrūdes iestādījumā ir tiešām debešķīgas baklavas!