|
Thu, Sep. 10th, 2015, 02:54 pm
Runājot par saldumiem, es laikam kādreiz gribēšu aizpērties uz kaut kādu Turciju vai pat Sīriju (pa 40 gadiem viņiem tur vajadzētu varēt savesties kaut kādā jēgā, bet ātrāk es netaisos) un noskaidrot reizi par visām reizēm, vai tur var dabūt kādu citu saldumu, izņemot tos ar talku nobērtos želatīna klučus, kurus cilvēki uz saviem kamiešiem stibī tūkstošiem kilometru, lai gan tos var nopirkt tepat RIMI. Ibo tie želatīna kluči ir pēzdīgais draņķis un ir tik saldi kā Līgatnes papīrfabrikas 96 lapu klade. Tur tiešām nekā labāka nav? Thu, Sep. 10th, 2015, 03:06 pm str
tie kluči lai arī ir želejveidīgi, oriģinālā tiek taisīti ar kartupeļu cieti bet vispar- jāiet uz turku saldumiem Thu, Sep. 10th, 2015, 03:09 pm sirdna
zin, man kaut kā nekļuva labāk no tā, ka bezgaršīgais sīkstais klucis patiesībā ir stērķele, nevis galerts. Kādi turku saldumi? Tepat Rīgā? Neticu. Turku saldumiem jābūt Turcijā. Thu, Sep. 10th, 2015, 03:12 pm eermaniitis
ir ir - ģertrūdes un barona stūris - uz ģertrūdes ielas, ir ēdami! gočpendel! Thu, Sep. 10th, 2015, 03:16 pm sirdna
es ticu, ka viņi ir ēdami, bet viņi ir taisīti šeit, es tā uzdrošinos domāt. Ļoti iespējams, ka pēc kādām Kaucmindes (nē es nevaru, kā var vietu nosaukt par "kliedzošu peteni" un pēc tam lepoties ar to, es nezinu, bet tā ir) receptēm. Karoč, tas ir tas pats, ja kāds Jusufs savā Ēģiptē taisītu sklandraušus, ākstība un blēņas. Neticu turku saldumiem Ģertrūdes ielā. Thu, Sep. 10th, 2015, 03:18 pm nova
ja nemaldos, tos turku saldumus taisa ja ne turki, tad kādi citi visai līdzīgi mellie, visādā ziņā ne latvieši un ne krievi Thu, Sep. 10th, 2015, 03:19 pm sirdna
mums mēģina iesmērēt albāņus! Thu, Sep. 10th, 2015, 03:47 pm eermaniitis
kāda šķirba kur jusufs taisa baklavas? baklava ir baklava - tagad viņas arī pakistāņu kebabērijās Thu, Sep. 10th, 2015, 06:42 pm inese_tk
man Rīgā ir gadījies ēst arī negaršīgu baklavu, nezinu kas taisīja. bet tajā Barona/Ģertrūdes iestādījumā ir tiešām debešķīgas baklavas! |