Ibo tie želatīna kluči ir pēzdīgais draņķis un ir tik saldi kā Līgatnes papīrfabrikas 96 lapu klade.
Tur tiešām nekā labāka nav?
Thu, Sep. 10th, 2015, 02:54 pmIbo tie želatīna kluči ir pēzdīgais draņķis un ir tik saldi kā Līgatnes papīrfabrikas 96 lapu klade. Tur tiešām nekā labāka nav? Thu, Sep. 10th, 2015, 03:01 pm
vispār nav gan - lai gan tie saldumi ir divu veidu 1) ir tādi želejveidīgi un ar riekstiem iekšā un 2) tādi pastilveidīgi saripināti ripiņās cita nekā jēdzīga nemanīju stambulā vismaz, un ja tā nav stambulā, tā nav vispār lai gan uzjautā delvirai - viņa zinās labāk Thu, Sep. 10th, 2015, 03:04 pm
eu a tu turku saldumos esi bijis? uz ģertrūdes iela sun laikam jau ne tikai - tur tie medū taisītie sūdiņi baigi ņammīgie (ja medus garšo) Thu, Sep. 10th, 2015, 03:28 pm
Thu, Sep. 10th, 2015, 03:46 pm
jā! baklavas! kā reizi piemirsu nosaukumu ;) lai gan halvas un baklavas es arī ierindoju sarakstā "nežēlīgi saldi" Thu, Sep. 10th, 2015, 04:19 pm
Bet vispār, man domāt, ideālais vidusceļš ir Portugāļi. Viņiem arī saldumi ir baisi saldi (loģiski, jo jābūt saldākiem par apelsīnu tur ielas malas apelsīnkokā, vai ostā tikko no Indijas atbraukušo mango) - bet mazliet maigāki, un ne tik slapji/piloši - paņēmuši labākās austrumu receptes, ļāvuši klosteru iedzīvotājiem (kam nav nekā labāka ko darīt) tās pārveidot pēc labākajām eiropiešu tradīcijām, un rezultāts ir vienkārši dievīgs. |
|