Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Es varētu iesist pa seju tam, kurš ar mani, tipa, solidarizējoties teiktu, ka arī geju audzināts bērns var izaugt normāls
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 12:02, [info]virginia_rabbit commented:
ar prātu jau var to vientulibu pieņemt, bet ko darīt, na man ķermenis ir kā magnēts, kas nevar nepievilkties, kas deg un knosās, ir badīgs, alkatīgs. var jau iet varbūt ekstāzē pie dieva, bet man gribas iet pie cilvēka.
vai tāpēc es nevaru būt laba, ka man gribas pisties?
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 12:50, [info]zhora replied:
Tu jau negribi ar mani, es to nejūtu :) tas trakums ir, piemēram, kad gribas vienkārši pabučoties, tā vorši dauzoties, tā, ka ir patīkami un kā saruna. Bet tad gadās tādi cilvēki, kas visu laiku it kā ok, bet tad vienā brīdī viņi paliek tādi kā karsti, kā kas, pat viņu mute uzkarsta un viss ķermenis tā kā trīc. Ne tā kā redzami trīc, bet tā ir kaut kāda tāda uzkarsēta vibrācija. Un roka, kuru es tikko paspiedu un tā bija normāla, roka kā roka, pēkšņi paliek kaut kāda mīksta un glauda arī ar tādu pretīgu, lienošu saldumu. Un tad visām bučošanām gals un labāk no tāda bučotāja tālāk.

Kas man liekas diezgan dīvaini, ka cilvēki tā gribot un tiecoties kļūst ekspansīvi viens pret otru, metas viens otram virsū, kaut ko viens otrā bāž iekšā, ielaužas otra miesā ar savu miesu, tā ir reālākā agresija. Kur var būt tāda pašpārliecinātība par sevi, bāzties otram virsū ar savu miesu, faktiski uzbrukt, lai apmierinātu savu gribumu. Es nevainoju, es nesaprotu. Bet, katrā gadījumā, man tas sagādā problēmas, ja kāds sāk to tēmēt manā virzienā. Bet netēmē jau, tpu tpu tpu, un faktiski nekad tā kārtīgi nav tēmējuši. Varbūt tāpēc, ka es pats nevienu tā pa īstam nekad neesmu gribējis. Ja nu vienīgi kaut kad vidusskolas klasēs reizēm, skatoties Maskavas olimpiādes albumus ar sportistiem, bet tā jau tāda vecuma īpatnība.

[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 13:27, [info]virginia_rabbit replied:
skaidrs ka negribu ar tevi, un skaidrs ka man besi, kadbkads grib ar mani, kad es negribu. bet es nenosodu cilv par to,ka vinam ir dzinjas.
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 13:42, [info]zhora replied:
es arī nenosodu. es tik saku, ka kaut ko tik pārejošu kā nesvarīgu kā dzimumdziņa, tik augstu vērtē un ar to rēķinās, un arī kultivē. jo tās ir kaislības, bet kaislības, lai cik skaistas tās neliktos, vienmēr rada ciešanas. Un jo skaistākas kaislības, jo lielāka elle. cilvēki iet bojā, burtiski paši gāžas cirvim zāģim virsū, bet domā, ka tas ir baigi kruti un vajadzīgi. vienkārši nabaga cilvēki ar visu savu fakin sūda seksu.
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 14:37, [info]sarkanvilks replied:
Visu cieņu, paldies par godīgu attieksmi un tēmas izvērsumu.
Ārstē tikai tie, kas velk.
Līdzīga pēc ietekmes ir nāves un nāves baiļu problēma.
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 15:44, [info]zhora replied:
Jā. Nāves baiļu problēma arī ir. Par pašnāvniekiem esmu dzirdējis, ka tur tās briesmas ir tādas, ka stāvoklis, kādā cilvēks nāves brīdī ir, saglabājas uz mūžīgiem laikiem (reliģiskais stafs, sori). Tas ir, ja cilvēks ir izmisumā un totālā ķomkā uztaisa pašnāvību, cerībā to visu pārtraukt, notiek tieši otrādi - viņš iestrēgst tajā ķomkā un izmisumā uz mūžību, tas ir, tas stāvoklis no pārejoša pāriet nepārtrauktā. Un tas ir biedējoši. Ja cilvēks visu laiku dzīvo drūmulī un nomirst drūmulī, nakts murgos un totālā smagumā, tad arī paliek tajā uz mūžu ieslodzīts. Tas ir, svarīgi ir tieši pats miršanas brīdis, ar kādu bagāžu to nomirsti. Vispār nāve, tas ir interesanti. No kā cilvēki šajā sakarā baidās. Baidās no ciešanām nāves laikā, baidās no miršanas procesa, arī ilgstošāka. Es par savu nāvi esmu domājis, kā labāk. Vislabākais cilvēkam laikam jau ir, kad viņu noslepkavo. Briesmīgi it kā, bet tās asinis nomazgā no tevis nost visu tavu sūda dzīvi un var iesoļot mirušo valstībā tīrs kā jēriņš. No otras puses forša nāve ir miegā. Aizmiedz un no rīta nepamodies. Vai arī trombs. dzīvo sveiks un vesels un pēkšņi visikdienišķākajā situācijā - trombiņš - čik! - un cilvēks gar zemi un beigts, vienā mirklī.
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 16:13, [info]zhora replied:
Bet vispār jūs ateisti graujiet, graujiet ticību. Ja brīnumainā kārtā jums izdosies manu ticību sagraut un es palikšu pilnīgā pārliecībā, ka pēc nāves nekā nav, kas tad man liegs padarīt sev galu. Atstāšu tik uz virtuves galda zīmīti - manā nāvē, lūdzu, vainot Klavu K. - un aiziet tumsā. es jau no visiem esmu aizgājis, aiziešu arī no zemes. tā ka turpiniet. es domāju tas ir jautri, dzīvot ar apziņu, ka esi kādu pagrūdis uz kraujas malu. ugunssārtiem ziediem zied.
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 17:57, [info]sarkanvilks replied:
No otras puse kāds ateists tāpat var rakstīt, tā ka viss līdzsvarā. Tev tas sinepju graudiņš ir?
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 18:18, [info]zhora replied:
domā, ateists pēc dievišķās atklāsmesi uzreiz lec no balkona? :D
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 18:30, [info]sarkanvilks replied:
noteikti, un pusceļā satiek to kurš iet tumsā un vaino Klāvu. kaut gan ir daži izdzīvojušie
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 18:36, [info]zhora replied:
:) labs
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 17:55, [info]sarkanvilks replied:
Ne ar savu vecomammu gan, runāju par čekistiem stukačiem šāvējiem un piedošanu, jo viņa precīzi zin, kas tēvu denuncēja. Dāma tomēr gados un dusma 100x jau apskatīta. Izrunājāmies visādi, bet tad viņa savā viedumā teica, tie šāvēji kļūst par tādiem kā radiem. Un šeit ir tas pats ko minēji par seksu, nu ir tur attiecības arī pēc akta.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry