silko ([info]silko) rakstīja,
@ 2007-03-14 12:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
New session
Daudz dažādas dāvanas esmu saņēmis šajā dienā, bet no visām es atceros vislabāk straumes automātisko pišķiku spilgti dzeltenā krāsā ar sarkanu gaismas efektu galā, atvasinātu no tās pašas firmas kafijas dzirnaviņām, skaista manta, smilškastes kamazu ar visu striķīti un novusa galdu, ko vēlāk iemainīju pret zagtu deltu (kā vēlāk izrādījās), patika. Tad, nākamais posms ar visādām mantiņām utt, kas neatstāja nospiedumus atmiņā līdz nāca 16 un pirmie baksi no Krustēva, vienā zīmē, noslēpu viņus, ietinot celefānā un pielīmējot zem palodzes, ik pa laikam atsaiņojot un paritinot šurpu turpu. Tad pilnīgi sagrabējis otrais golfs uz 18 pašam no sevis + tie paši 100 USD no 16tās, iegādāts no kaimiņa - ceļu policista - par neredzētu tajā laikā dempinga cenu, šķiet 1/3 no tā laika vērtības. Tad sudraba ķēdīte no Mātes, joprojām nēsāju diendienā, šķiet neesu nemaz viņu tā īsti noņēmis ne reizi kopš 16.

Hitting 21 - zaļš gurķis, kurš tik tikko sāka strādāt normālu labi atalgotu darbu kredītā. Pēc gada jau mani sauca par ekspertu vēl pēc gada par profesionāli bet vēl pēc gada es aizgāju

Nu jā. vēl viens finansu gads aizvadīts, jauns sācies. Lēnām jau viņi paliek viens ar otru līdzīgāki.

Jārestartējās!

Le Roi est mort.,Vive le Roi!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2007-03-14 15:02 (saite)

:) smuki!
tie smilškastes kamazi, tos es arī atceros, jo kaspariņam baldonē arī tāds bija un es gribēju, lai mani tajā pavadā. bet nē, viņš tikai lelli baibu (vai evu ?) ļāva vizināt, baigais skocpulis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]silko
2007-03-14 16:59 (saite)
es gan visas vizināju :D /tā lepni/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?