silija ([info]silija) rakstīja,
@ 2010-02-23 10:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien iegāju veikalā un nevarēju izdomāt, kādu gardu dzērienu lai nopērk…domāju, domāju un izdomāju, ka jāpagaršo kaut kas ko nezinu. Tā, nu mans skatiens klīda pa veikala plauktiem, līdz tas apstājās pie limonādes Cars. (populārais muļķiks par Vāģiem).
Glīti iesaiņota pudelīte, ar dāvaniņu, neparastas formas un pie tam – multiaguļu dzēriens skaitoties. Nopirku. Par labu šim pirkumam vēl darbojās arī akcija, kas ļāva man šo produktu iegādāties ar mazu atlaidīti.
Pirkums rokā – soļoju uz kojām. Pa ceļam nenociešos – atveru un padzeros…vjak…un kko šitik sintētisku lai bērniem dotu…?
Nonācu kojās, noplēsu krāšņo papīrīti un attaisīju dāvaniņu. Un tad man tapa skaidrs kāpēc sīči šito sulsu pērk. Kinderoliņai līdzīgā dāvanas futlārītī bija mobilā telefona piekariņš ar vāģi virsū un vēl divas krutas uzlīmītes ar to pašu vāģi virsū. Ej, tu nost…es nopriecājos. Tagad arī man patīk šis dzēriens un mans mobilais telefons varēs dižoties ar tādu piekariņu, kādu citiem neesmu redzējusi.:)
Vienreiz es nopirku žurnāliņu Donalds Daks. ( dāvanā nāca Jojo) Izlasīju un tad rotaļājos ar Jojo. Lieki piebilst – koju biedri iesmaidījuši par mani paši palasīja žurnālu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

gadžeti
[info]nox_lumos
2010-03-01 21:29 (saite)
stilīgi :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?