Lelde ([info]sieviete_tanks) rakstīja,
@ 2007-05-03 20:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
True or false?
Bet vispār galvā visu laiku maļās kādas meitenes izteiciens dieta.lv forumā, ka "apaļīgas sievietes var būt glītas vai normālas, bet nekad ne skaistas".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wienna_lee
2007-05-03 22:55 (saite)
false, pilnīgi noteikti.

(Atbildēt uz šo)


[info]mena
2007-05-05 10:23 (saite)
1. Ради похудания женщины регулярно пьют уксус и читают за полночь, чтобы появились темные круги под глазами. Белладонна и атропин придают глазам неестественный, загробный блеск. Альфред де Мюссе признавался, что такие лица доводят его до экстаза, а Теофиль Готье всюду показывал свою неестественно желтую любовницу, которую, ко всему прочему, он обязывал купаться в ванне с синими чернилами, которые придавали ей "эротический вид покойницы".
2. Paskaties kaut vai to pašu "šovu" par topmodelēm pa TV3. Paskaties uz tiem vīriešiem, kas ņemas tajā biznesā!! Pēc kā viņi izskatās?? Pēc gejiem?? Un tagad padomāsim, vai tik visi lielākie "modes mākslinieki" pagājušā gadsimtā (20)nev geji?? Interesanti, vai viņus interesē SIEVIETE?? Manuprāt, - ne. :)) Bet kas nu vieņiem ļaus vairumā ģērbt mīļus slaidus puisīšus smukās kleitiņās? Neviens. Nu tad jāiztiek ar meitenēm. Bet nu labāk taču ņemt tādas, kas kaut drusciņ izskatās pēc puisīšiem. Maziem, stingriem dupsīšiem. :))) Un vispār - audums arī ietaupīsies. Un daudz vienkāršāk taču ir taisīt "mākslu"uz dēļa, nevis apšūt visiem apaļumiem apkārt. Un tā nu pamazām, pamazām... Visa pasule modos ziņā ir pakļauta kaut kādām geju iegribām.... :)) (Es neesmu homofobs. :))) ) Bet nu labi, man nav nekas pretī. Labāk tomēr tā, nekā gotikas laikmetā, kad skuva nost uzacis un matus no pieres - lai būtu pēc iespējas lielāka piere, modē bija šauri pleciņi un "grūtnieces vēders". (Šauri pleciņi - no pārtikas nepietiekamības, bet pa cik sievietes visu laiku bija stāvoklī, un tas skaitījās liels gods (it sevišķi augstmaņu ģimenēs, kas varēja to modi ievērot, bet ar bērniem dažkārt bija problēmas), tad dēļ tā tāds vēders bija kruta.

3. http://www.satori.lv/?src=raksts&ho=K&st=5&item=593

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?