sieramaize ([info]sieramaize) rakstīja,
@ 2021-08-30 10:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
6dien biju ezīšfestā (tell me about it)
no sākuma 6atā, beigās 1atā
istabas biedrenei/draudzenei pa dienu brauca ciemos lielie pieaugušie draugi (ja pieaudzis skaitās ar stabiliem boyfriendiem) no augstskolas, tāpēc izlēma taisīt lielu, pieaugušu sagaidīšanu
gulēja tieši 0h, taisīja kaut kādus rasolus, kotletes, lavašus jau no paša rīta. kā uz ziemassvētkiem pilnīgi.
tad ap vakarpusi devāmies uz to nolādēto ezīšfestu. Saku nolādēts, bet nebija jau arī tik slikti (vai es sevi tikai tā mierinu)
Es kā third wheel viņu jau savā ziņā third wheel attiecībās (divi pārīši, kas jau savā starpā draudzējas, tad mana draudzene un tad vēl es). Nevienu iepriekš nepazinu, nedomāju, ka baigi gribētu arī tālāk iepazīt.
Viņi četri, kā jau atbildīgi jaunieši, aizdevās mājās diezgan laicīgi. Palikām mēs divas.
Un tad, pēc pāris h un burtiski 2 koncīšu apmeklējumu, diezgan pat laicīgi, mana draudzene saka, ka brauks mājās. Grib gulēt (no shit).

Tā nu es paliku viena. Man tas dzīvē daudz neko nemaina, jau tā ikdienā izbaudu savu laiku vienatnē so arī dzert un apmeklēt cringe pasākumus vienam ir forši.
fast forward, pāris extra skinny vodkas in, devos normālā stadijā uz PND konci. Tur bija mošpits. Kāds šķiet iesita man pa seju. Ar zobiem pēc sitiena sanāca ļoti sakost muti (ne mēli bet muti) un vēl šodien nevaru norm paēst.
Tad aizvilkos uz vēl kaut kādām vietām, vienā brīdī sapratu, ka, eu, nebūs labi, laikam slikti, bet tur tās rindas pie tualetēm bija astromālas.
Pastaigāju apkārt, centos atrast Servisu, bet tas kaut kur bija pārvācies pagaidu režīmā (laikam?)
Un tā, nedaudz vīlusies, sasista, bet tomēr priecīga, aizdevos mājās.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?