sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 24th, 2017|11:27 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man ir nedaudz grūtsirdība, ka aprīlis jau drīz būs beidzies, bet jaunais laikmets vēl nav pienācis. Vienkārši, tāda astroloģiskā situācija kā tagad, ir varbūt reizi 20 gados un tad, ja tas nenotiks tagad, varbūt vajadzēs gaidīt vēl 20 gadus, lai būtu tikai varbūtība (nevis garantija), ka tas varētu notikt. Es vienmēr esmu bijis optimistiskākais cilvēks, kādu es personīgi pazīstu (attiecībā uz jauno laikmetu), bet tagad pat man sāk zust ticība. Vai tiešām visu dzīvi vajadzēs ziņās lasīt to bulšitu? Joprojām karus, bezjēdzību un nabadzību? Mēs, cilvēki, esam spējīgi uz ko daudz vairāk. Kad vienreiz tumsa kritīs? Es, protams, varu attīrīt savu personīgo dzīvi no tumsas, ko es arī daru - es varu dzīvot ārpus sistēmas, varu radīt mūziku, dzīvot pie dabas, piesaistīt sev apkārt pozitīvus cilvēkus utt., bet man tomēr sirds sažņaudzas no domas, ka šī pasaule varētu vēl pēc 40 gadiem būt tajā pašā vai vēl lielākā dirsā dēļ visiem tiem diktatoriem, korupcijas un kontroles. Man ir savas personīgās vēlmes un man ir vēlmes par to, uz kādas planētas es vēlos dzīvot. Es vēlos dzīvot uz planētas, kur skolās netiek mācīta 60 gadus veca zinātne. Es vēlos dzīvot uz planētas, kur valdība atbalsta tehnoloģiju ieviešanu katrā mājā, kas varētu apsildīt māju, radīt elektrību, vadīt mašīnu u.c., nepatērējot naftu vai gāzi vai kādu citu degvielu. Es vēlos dzīvot uz planētas, kur izdzīvošana un galu savilkšana nebūtu vispār jautājums - kur ēdiens un pajumte pienāktos katram - bez nosacījumiem. Es vēlos dzīvot uz planētas, kur cilvēki nevēlētos viens otru iznīcināt dēļ atšķirībām (nacionālām, reliģiskām u.c.), kur cilvēki tiktu iedvesmoti attīstīt radošumu un fantāziju. Kur cilvēki būtu pietiekami garīgi nobrieduši, lai stātos vispasaules kontaktā ar citām attīstītām, pozitīvām civilizācijām.
Es joprojām ticu, ka manas dzīves laikā tas viss notiks. Šomēnes vai šogad - es nezinu.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:April 24th, 2014 - 11:55 am
(Link)
kas ir labs tajā astroloģiskajā situācijā? un kā varēs atšķirt, ja būs pienācis?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 24th, 2014 - 12:04 pm
(Link)
Revolūcijas, militārisms, ekonomika, izglītība. Es ticu, ka, kad cilvēce būs sasniegusi galējo punktu, notiks izlaušanās. Pēdējie laiki būs ļoti saspringti. Laiks ir fraktālisks - sākumā bija maz notikumu ilgā periodā, opēt tav vairāk, tad vēl vairāk un pēdējās dienās būs maximāli daudz gan labo, gan slikto notikumu un tad būs sasniegts it kā nulles punkts un tā būs kā revolūcija. Noteikti federālās Rezerves bankrots un pasaules finansu sistēmas pārstartēšana. Bankas visā pasaulē uz dažām stundām nedarbosies. Tad tiks dažu stundu laikā arestēti visi, kas atbildīgi pie sazvērestības pret cilvēci - finansu verdzības radīšanas. Tiks ieviestas masās tehnoloģijas, kur nevajag degvielu (kas jau ir izgudrotas, bet tikai korumpētās valdības un naftas magnāti tās attur no ieviešanas). Cilvēki tiks izglītoti, kāda bija patiesā cilvēces vēsture un faktā, ka attīstītas ārpuszemes civilizācijas ir fakts, kas valdībām sen jau ir zināms.
From:[info]sragde
Date:April 24th, 2014 - 07:05 pm
(Link)
vai arī - kad būsim sasnieguši galējo punktu, viss uzsprāgs līdz nākamajai reizei.
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:April 24th, 2014 - 01:29 pm
(Link)
Manuprāt, ja kaut kas mainīsies, tad ne jau tāpēc, ka būs īpašais zvaigžņu stāvoklis, un viss notiks pats no sevis, bet tāpēc, ka būs pietiekami daudz cilvēku, kas mēģinās mainīt sistēmu no iekšpuses, tajā aktīvi darbojoties. Nevar taču gaidīt, ka notiks milzīga pārmaiņa un pasaule pati sevi pabīdīs uz priekšu attīstībā, un visi smiesies, spēlēsies ar tīģeriem un ievāks augļus, kā uz jehovas liecinieku žurnālu vākiem, ja cilvēki vēljoprojām ir tik neattīstīti, ka nemāk paši šīs pārmaiņas panākt. Galugalā, pārmaiņas nāk no individuāliem cilvēkiem, kas pamazām kaut ko cenšās un dara lietas labā, un veido grupas un sistēmas, nevis no kaut kāda dievišķā astroloģiskā likteņa pirksta.

http://www.philosophersmail.com/utopia/advice-for-those-who-want-to-change-the-world/

[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:April 24th, 2014 - 03:59 pm
(Link)
Astroloģija ir bullšits.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:April 25th, 2014 - 11:42 am
(Link)
you don't know power of the dark side!
[User Picture]
From:[info]gamma
Date:April 27th, 2014 - 10:46 pm
(Link)
bet globālā sasilšana?
[User Picture]
From:[info]sakaarnis
Date:April 25th, 2014 - 05:03 pm
(Link)
Katrai cilvēku paaudzei šķiet, ka viņi ir tie pēdējie un izredzētie, un ka viņu laikmets ir kaut kā jauna aizmetnis, bet huj tur kaut kas beigās notiek. Visi nosprāgst, visus apēd tārpi, un viss sākas no jauna :)