07 November 2011 @ 07:54 pm
 
Un ka jau par elli iesāku, turpat [protams] vieta ir arī visām bankām. Kaut vai par to pašu sīkumu, ka grāmatvedības šorīt izskaitītā alga ienāksies tikai rīt, you know, jo tas taču prasa tik daudz noņemšanās.
 
7 | +
 
( Post a new comment )
rediiss[info]rediiss on November 7th, 2011 - 08:06 pm
nuē, ja kantorim konts vienā bankā, tev - citā, tad tā varētu būt. lai gan ja izskaita līdz 12iem, tad, manliekas, vajadzētu būt jau tās pašas dienas vakarā.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: it just wasn't there[info]shiry on November 7th, 2011 - 08:16 pm
Nē, to es visu zinu, un tas ir skaidrs.
Bet reāli - kur problēma to izskaitīto naudu saņemt jau pēc minūtēm piecām? Tā taču ir abstrakta nauda, nu kāda velna pēc viņa tur vēl abstrakti ir jāmarinē stundas un pat diennaktis. Pa internetiem čop-čop, mēs, tādauntāda banka, rekur, aizskaitām jums, tādaiunšitādai bankai, cikturtās naudiņas, tad nu ieskaitiet tālāk adresātiem. Un viss, ko no viņiem grib.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rediiss[info]rediiss on November 7th, 2011 - 08:28 pm
starpbanku norēķini notiek 2 reizes dienā. tāpēc arī tā sanāk. marinēt nemarinē, bet pa nakti tie norēķini nenotiek, tas gan. tiesa, es vairs neatceros no skolas laikiem to teoriju, no kurienes šī tradīcija, kāpēc tieši divas reizes. bet vispār jau tev taisnība - sen tak jau vairs nav tie laiki, kad grāmatvežiem vajadzēja pārnēsāt papīru kilogramiem un tad viņi tīri fiziski biežāk nevarēja apskriet kaimiņu bankas :D nu, cerēsim uz gaišo tāli, ka kosmosa laika technoloģijas reiz ienāks arī šajā lauciņā hehe
(Reply) (Parent) (Link)
[info]shiry on November 7th, 2011 - 08:17 pm
Bet nu, tad atkal - šīs negāciju izpausmes aktivizējas vien tad, kad makā un kontā, un ledusskapī vējš svilpo.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rediiss[info]rediiss on November 7th, 2011 - 08:28 pm
nuja, tev šodien traumatiska diena, tāpēc drīkst papukstēt. paipai :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on November 7th, 2011 - 08:37 pm
Paldies, man tieši papaijāšana vajadzīga, a to tūlīt karpeļus pankūkām rīvēšu un ka nesanāk tad ar visām dusmiņām pirkstus norīvēt. :)
(Reply) (Parent) (Link)
f: st. cigarette[info]f on November 7th, 2011 - 09:47 pm
kā nu tur bija... bankas scuko!
(Reply) (Parent) (Link)