12 January 2011 @ 08:06 pm
 
Pēc svētdienas esmu sapratusi, ka dzīvoju utopiskā iedomu pasaulē, kur tos šmāķus, kas nav īpaši atzīmēti kā testeri, neviens necenšas atpogāt un pašam vien zināmu iemeslu dēļ izvarot. (Tas sakarā ar to, ka, atlaižu iekārdināta, pamanījos nopirkt labo skropstu tušu, kura, kā mājās atklājās, bijusi ne tikai pavirināta, bet pat jau stipri vien izlietota. Bet nu neko, pati vainīga, ja.)

Abet vispār par šmāķiem runājot, šis lika stipri vien vilties, ibo uz sava ģīmja nekādas brīnumpārvērtības nemanīju. Principā efekts tāds pats kā manam mīļākajam tonālajam (Buržuāža 10 stundu miega zieķim), bet no otras puses - nav mana fasāde vēl pōru krāteru un grumbu kanjōnu izvagota, so par kādu gan īpašu feisa izlīdzinājumu varētu būt runa, ne. Un labi vien ir.

Iepriekšminētais brīnums sola arī notušēt sejas nevēlamo spīdumu, bet sakarā ar to, ka mans deguns par savas esības galveno sūtību uzskata glancēti laistīties cauri jebkādiem matētājiem un maskētājiem, un es jau esmu atmetusi cerības mūsu duelī kādreiz nešaubīgi uzvarēt, arī par šo solīto efektu nevaru pilntiesīgi izteikties. Šis tādā ziņā darbojas daudz efektīvāk, bet, kā jau teicu, mana deguna glancētās superspējas uzveikt nav varējis vēl nekas.

Un tad vēl uz Ziemassvētkiem beidzot savos nagos dabūju šo podiņu, kura pildījumam teorētiski būtu vajadzējis likvidēt - vai vismaz samazināt - manus tumšos zemacu riņķus. Lieki piebilst, ka neko tamlīdzīgu (vēl?) neesmu novērojusi, bet bija jau arī ārkārtīgi naivi cerēt, ka kaut kāds krēms ņems un izlabos to, kas man jau gēnos paredzēts. Un nav arī gluži tā, ka nekāda labuma nebūtu - vismaz mans paranormāli sausais acu rajōns ir atkopies līdz stipri vien perfektai kondīcijai. Tumšai, bet visādi citādi perfektai. Ar to tad arī laikam vajadzētu samierināties.
 
12 | +
 
( Post a new comment )
[info] on January 12th, 2011 - 09:06 pm
es no tonālo utml sērijas atzīstu tikai un tikai profesionālo kosmētiku no Make Up 4 Ever - viņu tonālais + pūderis man savulaik ļāva iegūt tik perfektu sejas fasādi kā selebritijiem plakātos (then again, nav jau man arī nekādas sejas ūberproblēmas, bet nu). ikdienā pietiek ar pūderi, deguns nespīd pusi dienas un seja ir maiga, gluda, tāda ziloņkaulīga un jā, kaut kādi sliktie skin conditions arī iet mazumā. ja metas pumpas, tad arī zaļais krēms viņiem ir brīnišķīgs.
vienīgi skropstu tušu pērku kanebo sensai, to, kas 38 grādos nomazgājas.

ok, dārgi (pūderis, tonālais, tuša un lūpukrāsa aizvelk jau uz 3 cipariem), bet tas ir tāds kaifs tos produktus lietot, ka es labāk izvēlos, nezinu, mazāk ēst un nemaz nelietot alkoholus švakas finanssituācijas gadījumā, nekā pirkt kaut ko citu un smērēt sev virsū.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on January 12th, 2011 - 09:24 pm
Kuru tieši pūderi/tonālo lieto? Man no nedaudz dārgākā gala briesmīgi patīk Lancome Color Ideal, i ne pūderi pa virsu nevajag, tik labs rezultāts. Citus gan neesmu nekādus mēģinājusi.
Un to Kanebo 38 grādu tušu man kāzās krāsoja, bet nevarētu teikt, ka man baigi patika. Forši jau, protams, ka nekas neizsmērējas un nebirst, bet tikpat labas valkāšanas ziņā un daudzkārt labākas pēc vizuālajiem parametriem man ir izrādījušās tā paša buržuāža tušas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info] on January 12th, 2011 - 09:38 pm
par tonālo varu raportēt, kad būšu mājās, pūderis man gan tagad ir beidzies un neprasās, tāpēc nosaukumu neatceros, bet bija tāds, kas paredzēts tiem, kam nepatīk tonālos lietot, lai var ērti vienu pašu. kompaktais tāds, labi klājās un nebij smags.
tonālajam gan arī pūderi baigi nevajag, un ļoti dabiski izskatās. uz dienas beigām gan deguns sāk spīdēt, bet tas jau jebkuram tonālajam imho.

a tušai man patīk ne tikai tas, ka nezieķējas un nebirst, bet arī tas, ka var nomazgāt ar ūdeni - man nenormāli riebjas visi tie acu kosmētikas noņēmēji, sevišķi eļļainie.

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on January 12th, 2011 - 09:49 pm
Ā, nujā, nomazgāšana ar ūdeni vien ir forša lieta, bet manā gadījumā tas vienalga neko neglābj, jo praktiski katru dienu paķēpājos vēl arī vismaz ar acu zīmuli, un tad vienalga vakarā vajag kaut ko pamatīgāku par H2O.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info] on January 12th, 2011 - 09:52 pm
man kaut kā arī zīmulis/ēnas forši notīrās ar ūdeni un toniku :)
uzziņoš par tonālo vēlāk.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on January 12th, 2011 - 09:56 pm
Woah, ar toniku ap acīm? Gribēšu zināt arī, kas tas par toniku. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info] on January 12th, 2011 - 10:04 pm
toniks ekstrajūtīgai ādai ar rožūdeni no Logona (nopērkams Biotēkā). kopjošā kosmētika man visa bio eko loko :)
(Reply) (Parent) (Link)
[info] on January 14th, 2011 - 02:52 am
tā, es beidzot atceros raportēt :)
tonālais man ir šitāds:
http://www.makeupforever.com/products/complexion/liquid-lift-foundation.html
(ļotiļotiļoti)
un pūderis bij laikam tāds:
http://www.makeupforever.com/products/complexion/velvet-finish.html
(kaut gan kaut kur manos atmiņas failos figurē vārdu savienojums "duo matt", bet varbūt tas no citurienes)
šitam, domāju, arī pret acu riņķiem vajadzētu līdzēt:
http://www.makeupforever.com/products/complexion/lift-concealer.html

katrā ziņā stockmanā var izmēģināt; es nezinu, vai viņiem vēl lāčplēšielā specializētais veikals ir.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on January 14th, 2011 - 12:33 pm
O, paldies par info! :) Kaut kad būs jāaizstaigā līdz stokmanam izmēģināties.
(Reply) (Parent) (Link)
rediiss[info]rediiss on January 13th, 2011 - 11:42 am
es viendien sazieķējos ar tiem smāķiem, ko biju sapirkusi. mmm nespēju izlemt, kā labāk - melni riņķi, bet uz sejas nav smāķa pēdu vai arī riņķus neredz, bet tuvumā tomēr var redzēt, ka tur piedalās smāķis. nēnu, varbūt es pati tizla un nemāku daiļi izsmērēt. tā ka vēl patrenēšos. bet nu aizkrāsoja tiešām - pati sevi spogulī nepazinu! hehe :)
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on January 13th, 2011 - 12:47 pm
Vot, vot, man pat ar nu jau cik gadu meklējumiem tā arī vēl nav izdevies atrast riņķu aizkrāsotāju, kas būtu pilnīgi nemanāms. (Viens gan bija tuvu tam, bet to bildēs baigi varēja manīt, gaisma kaut kā ne tā krita or smth.)
Tā kā laikam jau atliek vien izvēlēties - staigāt smukam, bet aizkrāsotam, vai arī samierināties ar līdzību Bērtōna kunga Viktoram.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rediiss[info]rediiss on January 13th, 2011 - 01:49 pm
vot, jā, pareizi - bērtōna ideāls! vai nav skaists pāris?
(Reply) (Parent) (Link)