07 September 2010 @ 10:35 am
 
Yes, everyone, bow down to my shoes and worship.

Visādi citādi - vintāžai šodien kājās bija uzstīvēts kleopatras džemperis, un celšanos agrāk par septiņiem vajadzētu ar likumu aizliegt.
 
10 | +
 
( Post a new comment )
f[info]f on September 7th, 2010 - 10:40 am
ak, bet ir tik labi, kad tais septiņos esi augšā, un tad var pamosties un sagatavoties dienai!

p.s. kā izskatās kleopatras džemperis?
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on September 7th, 2010 - 10:45 am
Septiņos - jā, bet agrāk - no way, Jose.

Un kleopatra = leopardādas raksts, therefore kleopatras džemperis - leopardādas kājāsvelkams veidojums a ļa tas, ko affair te kaut kad demonstrēja.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f[info]f on September 7th, 2010 - 10:55 am
holyjesus! ok, kas ir vintāža, in that case?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on September 7th, 2010 - 10:58 am
Par vintāžām es saucu visus tos vintage crap cienītājus, kas patiešām arī iztaisās par crap. The eighties is not vintage, I was born in the eighties. Un pat ja arī tas ir desmit gadus pirms šībrīža stilīgo diegkājīšu pasaulē nākšanas, tas vienalga vēl nav vintage, it's just old-fashioned.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f[info]f on September 7th, 2010 - 11:06 am
hehe, jā, man arī patīk, kad izvelk kaut ko, kas vienkārši ir vecs, un tad saka - vintage. vai - vēl labāk - piešuj mežģīnes un tad saka, ka vintage :)

vot, ja tu atrodi kaut ko līdz 60tajiem - o, to es saprotu. lai gan manā galvā īsts vintage ir tikai tas, kas 100 un 90 gadus atpakaļ tika vilkts. un, protams, nejau kura katra caura apakšpantalone, bet tam laikam tipiskais apģērbs.

ko tik neatdotu par kādu gadsimtu mijas kleitu!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on September 7th, 2010 - 11:12 am
Vot! A te izvelk no sazin kādām skapju dzīlēm briesmonības, kas pat to radīšanas laikā nebija pievilcīgas, un aiz priekiem čuķ ņi slapina biksiņās.
Es neko nesaku, ja tas viss ir pārdomāti, gaumīgi un patiešām piestāv tam cilvēkam, bet lielākā daļa vienkārši sastīvē sev virsū vecas, novalkātas lupatas, nopūkojušās, atirušas, laika gaitā izbalējušas, apkaras ar vintidž "rotaslietām", a.k.a., plastmasas klipšiem un rokassprādzēm, kuriem vietām jau nodilusi zelta krāsiņa, un tad vēl atļaujas spraust degunu debesīs. Nu kamōn.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f[info]f on September 7th, 2010 - 11:36 am
ō, bļāviens, VINTAGE ROTASLIETAS!!! (atvainojos, ka tik skaļi)

jā, kaut kādi plastmasas mēsli no astoņdesmitajiem. manai mammai bija vienas baltas un vienas sarkanas plastmasas bumbiņu krellītes. atceros, bērnībā dikti patika ar viņām spēlēties.

es domāju, ar to viss arī izteikts.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]spuldziite on September 7th, 2010 - 11:05 am
mana mamma mani ar šodien uzrāva sasodīti agri no miega, jo, skat, lūk, vajag konsultāciiju, kā internetā pasūtīt bērnu krēslus. bāaah..
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on September 7th, 2010 - 11:14 am
Ojā, vecākiem normāls rīta laiks, kad vairs neskaitās "agri", ir no kaut kādiem pusseptiņiem, haha.
Un telefoniskās konsultācijas datorlietu sakarā vispār ir sajūsmas vērts temats.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]spuldziite on September 7th, 2010 - 11:35 am
ojā, datori arī pie mums ir smaga tēma, tiesa, pie drauga vecākiem. abi saskatās, ka mēs, lūk, varam pieslēgt datoru televizoram, lai bildes var skatīties, tad nu viņi ar tā grib. ar vienalga kādiem kabeļiem utt.. tāpēc mājas telefonam esam uzlikuši automātisko pulksteni, ka visi zvani pirms 9 darba dienās un 11 brīvdienās netiek savienoti.

un tagad mana mamma ir līdz ausīm darbos, lai iekārtotu dvīņiem skolas istabas. manu piedāvājumu īrēt bisiņu un aizšaut uz ikea noraidīja, tad nu tagad pati karo un skraida un lamājas, ka lv neko nevar nokārtot. un vēl man sūdzas.

nezinu, kas kremt man vairāk, ka nepieņem manu palīdžibu vai ka manu bijušo istabu iekārto nu tik tik tik.. iedomājies tarhūnu un pārkaisi to vēl ar putukrējumu un krāsainām cukurskaidiņām. galvenais ka bērnam prieks.
viņiem visa gaume uz visu atlikušo mūžu ir sabojāta!
(Reply) (Parent) (Link)