08 July 2010 @ 12:12 pm
 
Vēl tikai divpadsmit, bet es jau esmu paspējusi piecelties, nomazgāties, palaist vīru uz darbu, izdzert savu rīta tēju, kādu sesto reizi noskatīties pēdējā laika mīļāko filmu, pašūt kleitu, apēst rīsu putru un divas bulkas, lai nav tā kleita vislaik mazāka jāiešuj (jo nu cik var, tiešām) un krietnu stundu pastrādāt, so to speak, pie sava iedeguma.

Un, par iedegumu runājot, nekādīgi nesaprotu, kā tie cilvēki var pludmalēs izrubīties un iedzīvoties kurastur pakāpes apdegumos, šitādā karstumā takš nav iespējams aizmigt, and trust me, I'm an expert on this, aizmigt un mierīgi gulēt parasti varu jebkur un jebkā.
 
6 | +
 
( Post a new comment )
f[info]f on July 8th, 2010 - 12:18 pm
pēdējā laika mīļākā filma? - do tell :)

p.s. pamiru skaudībā par kleitu.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on July 9th, 2010 - 07:56 am
The Book of Eli.
Sen pavasarī jau redzēta, bet tad briesmīgā kvalitātē, toties tagad pa vienu tēvē kanālu rāda 24/7, so kāpēc neskatīties. Un mūzika tur ir vienkārši dievīga.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f[info]f on July 9th, 2010 - 09:23 am
hā, es pa to pašu blakuskanālu visu nedēļu mēģināju "mr nobody" noķert, bet kā nesanāca, tā nesanāca, un viss beidzās ar to, ka to filmu novilku.

a vot mani kaut kā tā īlaja grāmata īsti nepavilka pirmajās minūtēs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on July 9th, 2010 - 09:28 am
Ha, jā, es misteru noubadiju pirms nedēļām trim cītīgi nomedīju torrentos, un tad pēc tam atklāju, ka pa tēvē arī būtu varējusi noskatīties.

Un vispār, kad īlaju pirmoreiz skatījos, sākumā arī nešķita nekas baigi sevišķs, bet tā vizuālā noskaņa + mūzika ievilka arvien vairāk, līdz beigās jau bija patikšanas zosāda.
(Reply) (Parent) (Link)
mazais urbānais dīvainītis: glasses make you sexy[info]ganesha on July 9th, 2010 - 12:08 am
Tu iekš V-town?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on July 9th, 2010 - 07:53 am
Yep.
(Reply) (Parent) (Link)