03 February 2010 @ 05:50 pm
 
Biju cerējusi, ka vesela krava ar tukšajām kastēm visas mūsu mantības sakravāšanai liks tai visai tuvākās nākotnes pārvākšanās lietai šķist īstākai, bet ne vella. Ej nu saproti.

Visādi citādi vakar noskatījāmies šo. Jāsaka, kā ir - lielāku piece of poop pēdējā laikā nebija gadījies redzēt. Sākot jau ar to, ka filma ir par glupiem wimpy sissy vampīriem, for crying out loud, un beidzot ar to, ka pirmajās desmit minūtēs mīļotajam vīra kungam izklāstīju savus pareģojumus sižeta sakarā, un guess what, par deviņdesmit procentiem man bija pilnīga taisnība. Velti izšķiests laiks.
 
6 | +
 
( Post a new comment )
f[info]f on February 3rd, 2010 - 06:00 pm
sasodīts. un es tieši tagad velku to gabalu. sākumā man šķita, ka būs labais, bet tad pirmie revjū parādījās... un nu jau visi revjū ir tādi, ka tie dienaslauži ir pē.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on February 3rd, 2010 - 06:02 pm
Nu es jau arī biju gaidījusi kaut ko vismaz interesantu, ja ne gluži nekad agrāk neredzētu, bet nekā. Un IMDB reitings ir 7.0, nu wtf.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]ad_nocendum on February 3rd, 2010 - 06:09 pm
pilnīgi jāsāk domāt, vai neredzēju TEvi iekš kino :D
bet jā, sižeta līnija bija quite skaidra. tāda pat sajūta, kā rīgas sargus skototies. laikam abos gadījumos scenāristi bija izlasījuši "moviemaking for dummies" un tik bliezuši.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: acidic dreams[info]shiry on February 3rd, 2010 - 06:19 pm
Neredzēji gan, jo skatījos mājās. :D

Bet jā, par sižetu varu tikai piekrist. Pirmkārt, ar visām tām UV-aizsardzības tehnoloģijām nabaga vampīri pēkšņi būtu aizmirsuši, ka pastāv visādi thermo-scanning satellite-thingies gadžeti cilvēku atrašanai arī dienasgaismā? Pat es to uzreiz iedomājos, and I'm not exactly the sharpest tool in the shed when it comes to technology and whatnot. Un otrkārt, tā mistera Ietekmīgā Vampīra Kunga meita tur bija pilnīgi lieki iepīta.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]ad_nocendum on February 3rd, 2010 - 08:02 pm
tur arī bija kaut kas, kas nebija lieki iepīts?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on February 3rd, 2010 - 08:23 pm
Hah, you do have a point there.
Nē, tik tiešām tagad nespēju iedomāties neko tādu, ar ko varētu apstiprinoši atbildēt.
(Reply) (Parent) (Link)