05 November 2008 @ 04:12 pm
 
Man tiešām riebj tas, ka liela daļa neglīto cilvēku (mans politkorektais apzīmējums fugly īpatņiem) izlemj kļūt "alternatīvi". Ar domu, ka tādiem nav jābūt īpaši fiziski pievilcīgiem, galvenais, ka viņi ir "citādi" un tādiem ārišķības nav svarīgas.
Wrong.
Ja esi resns, nelec acīs. Valkā neuzkrītošus paltraciņus un tievē, nevis kļūsti par gōtisko vali, kam gar ādas korsetēm un melnu mežģīņu kruzuļiem spraucas piecarpus riepas. Ja Dabasmāte ir apveltījusi ar zirgaģīmi, tici man, tā pīrsingu krava tavu fizionomiju nebūt nepadara pievilcīgāku. Ja tev ir trīs peļpelēki mati četrās rindās, tos nokrāsojot melnus, izskats ne par matu (pun intended) neuzlabojas.
Vot. Skaistuma un stila etalons ir runājis, ha ha.
 
4 | +
 
( Post a new comment )
samanta: standarta[info]samantta on November 5th, 2008 - 05:02 pm
Oooo jā, ne gluži par alternatīvajiem, bet fāk, kā man besī resnules, kas valkā miņukus, kuriem pāri veļas trīspakāpju tauku kārtas un kājas izskatās pēc klavieru balstiem.
Es piemēram pati par sevi neesmu resna, bet ir brīži kad nejūtos formā un tad man neienāk ne prātā vilkt jebko, kas izceltu manu iedomāto vai neiedomāto resnumu.
un visas tās, kas nemāk ievilkt vēderu un kurām ir naturāla mišelin ziemas riepa priekšā, bet spītigi vel no modes izgājušus īsus, apspīlētus krekliņus.
Es nesaku, ka resnie cilvēki nevar sekot modei, bet kamoon - gaumīgā veidā (puke)
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: the greenest sin[info]shiry on November 5th, 2008 - 08:05 pm
Jā, vot. Pārsteidzoši ir tas, ka tie, kam nebūtu faktiski nekādu iemeslu kompleksot, bieži vien neatļaujas uzģērbt ko tādu, ko redz uzstīvētu cilvēkiem, kam it kā vajadzētu piedomāt pie savu izskata trūkumu neizcelšanas. Nu kas ir tas par paradoksu, kāpēc tik reti kādam ir tā sajēga par to, ko var un ko labāk atstāt uz pakaramā?
(Reply) (Parent) (Link)
deestructa: heh runā un mirsti[info]neoplasm on November 5th, 2008 - 05:41 pm
tās ja var būt arī vienkārši gaumes problēmas.
zinu resnus cilvēkus, kuri izskatās un uzvedās pat ļoti acij tīkami.
tādā ziņā nediskriminēju resnos, bet diskriminēju un kvēli nīstu visus kropļus.
arī anoreksiskas meitenītes superīsos svārkos, kuru tievās pseidokājiņas tā vien lūdzas pēc želastības un ēdiena. [runāju par to tievuma pakāpi, kurā nav ne smakas no seksīguma]
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on November 5th, 2008 - 08:00 pm
Nēnujā, es tieši par gaumi arī žultojos. Katrs var savām fiziskajām īpatnībām piemeklēt tādu izskatu, kāds tam konkrētajam cilvēkam piestāv, labi, nevajag tur nekādus pārpasaulīgus skaistumus, bet vienkārši tā, lai, uz viņu paskatoties, negribētos agonizēti nobrēkties "Why, God, whyyy??"
(Reply) (Parent) (Link)