30 June 2007 @ 10:59 am
 
Sapņoju, ka esmu precējusies, tikai nezinu, ar ko, bet man bija izcili tizls zelta gredzens, ka gaidu tramvaju, tērpusies tikai rōzā flaneļa naktskreklā un gaišā deķī, ka mani gribēja apzagt divas pensionāres, ka tramvajā viena kursabiedrene mani cienāja ar piparkūkām un ka sliedes veda pāri plašam ūdens pleķim, kurā šūpojās apledojuši milzu kuģi. Un vēl tur bija kaut kas par Nine Inch Nails koncertu Sanktpēterburgā.
Atliek vien pabrīnīties par to, kas manā zemapziņā darās.
 
9 | +
 
( Post a new comment )
[info]shiry on June 30th, 2007 - 11:19 am
:) Padomāt par to, protams, der, un ir pat vajadzīgs, jo, kā saka, there's no smoke without fire, un gan jau arī dižgars Freids nebija absolūts šarlatāns un nepraša.
On the other hand, neba nu viņš pats to visu no pirksta izzīda, gan jau kādas daļas no visām gudrībām ir balstītas uz paša personīgo pieredzi un problēmām un to risināšanu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb[info]mindbound on June 30th, 2007 - 11:24 am
Nu, no pirksta jau viņš to noteikti neizzīda, given the specifics of his mindset.
Ar pašanalīzi panodarboties reizēm ir derīgi, taču ar to arī var pārdozēt un nonākt pie slēdziena, ka pats no sevis nesaproti ne rīta, ne vakara. Jā - no smoke without fire and all that rot.
Un neticu, ka esmu uzrakstījis šīs domas pirmo teikumu. Par to frekvenci, uz kuras šorīt darbojas manas smadzenes, Freids noteikti būtu vēl lielākā sajūsmā. ;>
(Reply) (Parent) (Link)