21 March 2016 @ 06:23 pm
 
Varētu visi darīt kā amazone un netfliki un seriālus izlaist sezonu klasterīšos, nevis pa sērijai [labākajā gadījumā] nedēļā. (I mean, cik mēneši jāizcieš, kamēr sakrāj visu zombiju sezonu, seriously.)
Jo tas, ka pēc vīkenda Daredevil maratona rindā jau gaida arī visa Bosch otrā sezona, vakarus padara krietni vien izklaidējoši piepildītākus.

Also, parīt pusnakts seanss Betmena/Supermena svaigākajam gabalam, and not gonna lie, I'm expecting an epic shit show. (Plus vēl tas, ka gandrīz trīs stundas būs jāpavada jaunajos fōruma eko ādas krēslos. Eko āda, my ass (pun fully indended); tās būs nepilnas trīs stundas, sautējoties dermantīnā. Can't wait. Ugh.)
 
3 | +
 
( Post a new comment )
f[info]f on March 22nd, 2016 - 10:21 am
vakar man izmeta daredevil klasterīti, un ja tu zinātu manu sajūsmu, citādi es pēc mis džounsas miru vai nost. tas ir fascinējoši, cik ļoti seriāls var piezīsties un nelaist vaļā. kā tāda dēle. forša dēle :)
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: acidic dreams[info]shiry on March 22nd, 2016 - 10:45 am
Precīzi. :)
Es ar nepacietību gaidu Džesikas otro sezonu un The Defenders, jo Daredevil kopumā ir quite awesome, bet nu viņš pats individuāli tomēr ir a bit of a douchebag.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f[info]f on March 23rd, 2016 - 01:40 pm
un - he's a guy. nevaru iztēloties sevi ar zeķapsēju staigājam pa ielām, kaut arī tas viņa melnais tērps, protam, izceļ visu, ko vajag izcelt. bet džesikai var līdzināties :)
(Reply) (Parent) (Link)