30 July 2015 @ 12:36 pm
 
Runājot par lietām, kas teorētiski/uz citiem nenormāli patīk, bet kuras sev negribētu/nevarētu izturēt — stiletto nails. Lieliski apzinos, ka ar tādiem nevarētu normāli sadzīvot (pirmkārt, visa tā drausmīgā ņemšanās laika-pūļu-naudas ziņā ar akrilu, otrkārt, ņemot vērā, ka mans personīgais ideālā komforta nagu garums ir līdz-ar-ādu), but ohhh, do I want.

(You know the saying “A woman is only helpless when their nail polish is drying?” Congrats, that is now you all the time.)
Tags:
 
6 | +
 
( Post a new comment )
Paula[info]thepalua on July 30th, 2015 - 12:45 pm
No tava linka iekrita acīs šis teikums:"You have to move your hands like a fucking lady."
Te arī apstājas mana spēja "nest" šādus nagus. :D Lai gam reiz 12tajā klasē man bija šādi akrila nagi un zini, nebija tik traki.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: wouldn't dream of it[info]shiry on July 30th, 2015 - 12:50 pm
Nu gan jau arī tāpat nav nekādi boksera-mežcirtēja žesti. :D Un pieņemu, ka tas, kā jau ar visu, ir tikai laika jautājums, kamēr pie tādiem pierod.
(Reply) (Parent) (Link)
zan[info]zan on July 30th, 2015 - 02:15 pm
man ir bijuši gadus atpakaļ vienu reizi un, lai cik skaisti un ladylike - jebaķ kāda jātne. burtiski katru otro dienu gājiens atpakaļ pie tantes - tad nolauzu gultu klājot, tad bikses velkot, tad sakausēju piepīpējot. beigās nokasīju nost un vairs neesmu mēģinājusi.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on July 30th, 2015 - 05:02 pm
Jā, nu es jau iedomāties vien pat nevaru, kā ar tādiem varētu kaut vai traukus normāli nomazgāt, nemaz nerunājot par kaut kādu acu uzkrāsošanu vai, diespas, manipulācijām ar tamponu. Yeesh.
(Reply) (Parent) (Link)
crescendo[info]crescendo on July 30th, 2015 - 03:51 pm
Man šausmīgi patīk.
Bet man nepatīk akrila nagi.
Un dabīgos _tik_ garus izaudzēt nevaru. Bet cik nu garus varu, ir mēģināts. Šausmīgi patīk. Ir tas viens neērtais garums, kad klaviatūru nevar palietot, kad tam tiek pāri tad ir labi.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on July 30th, 2015 - 05:05 pm
Vot, exactly, es arī akrilu neparko negribētu, bet savējos tādā garumā atlaist tīri fiziski ir absolūti nereāli, ja vēl tiktu pāri tam, ka nav ērti.
(Reply) (Parent) (Link)