04 October 2012 @ 11:17 pm
 
Bet nedaudz par to koncertu sarakstu runājot;
piekritīsiet taču - ja pirmajā reizē pirms sešiem gadiem tikām pirmajā rindā un dabūju sablenzties ar Dero un samirkšķināties ar feino ģitāristu (nekad neizmirsīšu "Mīļumiņ, jūs tur flirtējat, vai??") un šogad tikām tieši tajā pašā pirmās rindas vietā, lai buņģieris beigās savu dramstiku iemestu tieši manās sajūsminātajās ķepiņās, nu tā taču ir nepārprotama zīme, ka uz Oomph! ir jābrauc vēl. Un vēl. Tur vienkārši, kā saka, divu domu nav.
Tags:
 
3 | +
 
( Post a new comment )
i.[info]liizhj on October 4th, 2012 - 11:36 pm
es šovasar dabūju pieskarties Dero, kad viņš ieleca pūlī neatceros kuras dziesmas laikā, un noķert ģitārista mesto ūdens pudeli. jāatzīst, tik daudz kontakta man ir bijis ar reti kuru slavenu grupu, lai arī šos noteikti nevarēju ierindot savā kategorijā must-see, vai vismaz would-like-to-see.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on October 5th, 2012 - 10:32 am
Man viņi ir must-see jau no vidusskolas laikiem un kopā ar Chase & Status bija viens no diviem iemesliem, kāpēc vispār šovasar uz leišiem braucām.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
i.[info]liizhj on October 5th, 2012 - 03:32 pm
āā, vou, tad jau būsim vienā festā bijušas, heh. man gan tas ir gandrīz must-attend festu sarakstā, jau ceturto, šķiet, reizi biju.
(Reply) (Parent) (Link)