Shikonis ([info]shikonis) rakstīja,
@ 2003-03-25 21:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
viirieshi un citas teemas...
Nu nekaadi nespeeju saprast, kaapeec viirieshu dzimumam ir raxturiirigi hroniski nepiezvaniit????Saak jau apnikt :( kuraa gs. dziivojam??? Ja veel saprastu,ka privaataa jautaajienaa, bet nee- tas vispaar bija darba lietaas.. varbuut vairs neko caur pazinjaam nedariit? Bet tas taa pat nemainiisies... un galvenais nu neesu satikusi veel ne vienu viir. dz. (kaa labaak raxtiit- pilsoni, locekli :D),kas kaut mazlietinj buutu civilizeetaaks un atcereetos, ja ir runaats- TAD IR JAAPIEZVANA, vienalga kaads rezultaats.. dusma.. bet tas taa
juutos sagurusi peec sunja, tikai tagad maajaas ieveelos..... kas par dziivi... un vispaar, kad beigsies manas "ashaas idejas"? Bet varbuut sho iipashiibu man neizniideet? Dziivot jau shamaas nevienam netraucee :).....
sajutu maximaalo baudu zeegjeleejot ar savu autinju pa pilseetu- shii patiikamaaizpuuteeja truukuma skanja:) Tikai nesaprotu, kaapeeccilveeki ieraugot mani pie shiis mashiinas stuures ir dzilji izbriiniiti?
Atklaaju labo veikalinju :) Koka rotaljlietas beerniem (made in Latvia) .... radaas paardomas, kam mees iisti taisam rotaljlietas- beerniem vai patiesiibaa pieaugushajiem??? Un kaapeec mes vinjas beerniem peerkam? Vai lai apmierinaatu savas beerniibaa nepiepldiitaas veelmes????
Peedeejaa laikaa mani saak mociit paardomas- vai es straadaajot, neesot klaat savam siikam, nenodaru vinjam paari.. vai tieshaam vinjam pietiek ar to laiku, ko paargurus pavadu kopaa ar vinju? Vai vienu dienunebuus taa, ka aukle buus taa,kas redzees mana puikas pirmos soliishus nevis es? Varbuut patiesiibaa tur apakshaa sleepjas greizsirdiiba??? Bet ko man dariit..Varbuut izniideet shiis domas sanee, varbuut tieshaam vinjam ir pietiekoshi ar to laiku, ko pavadaam kopaa???


(Ierakstīt jaunu komentāru)

p.s. par rotaljlietaam;)))
[info]unpy
2003-03-25 22:25 (saite)
vajadzeetu Tev tomeer palasiit shaadas/taadas graamatinjas par marketinga pamatiem:)))kauch vai taalab, ka Tev darbs taads...tads nu redzi - tas ir viens no klasiskajiem piemeeriem...rotaljlietas..iipashi Pashiem Mazaakajiem...te ir taa situaacija, kads Gala pateereetaajs no Pirceeja atshkjiraas...ij - principaa, suuds ar galapateereetaaju, ka tik pirceejam patiik:)))))lai cik tas nebuutu beediigi, Tieshi uz Sho aksiomu balstaas visa pasaules tirdznieciiba - ja Pateereetaajs no Pirceeja atshkjiras, tads galvenais, lai produkts buutu Gana Labs Pirceejam, nevis produkta pateereetaajam:)))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?