Shelly -

Jul. 11th, 2007

05:28 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Šodien man ir mini svētki - beidzas pārbaudes laiks darbiņā. Esmu nostrādājusi te trīs mēnešus.
Viena no galvenajām priekšrocībām šeit neapšaubāmi ir brīnišķīgais kolektīvs. Un piemetot savu artavu melnajām apenēm par sieviešu kolektīviem, varu teikt, ka kabinetā mēs esam piecas beibes - divas latvietes un trīs krievietes. Bet es ne reizi neesmu dzirdējusi, ka kāda nodarbotos ar kādām intrigām, apklačošanām vai kādām citām zemiskām nelietībām. Ja kādai liekas, ka kolēģe A ir vienkārši katastrofa, nevis darbinieks, tad tas tiek paziņots pirmkārt pašai kolēģei A, kas tam pilnīgi piekrīt. Un patiesībā mums te valda vienkārši sieviešu paradīzes atmosfēra - darbabiedrenes apgādā cita citu ar visādiem gardumiņiem, piektdienas vakaros iedzer pa kādam dāmu dzērienam un katru dienu izsaka viena otrai komplimentus - par smuko blūzīti, kurpītēm, somiņu vai vienkārši tāpat. Tas ir šausmīgi, šausmīgi patīkami.
Tagad esmu pārkāpusi pāri vienam lielam darba sunim, un pēc nepilnas pusstundas virzīšos uz izeju, lai mājās iedzertu kādu nekrietnās derībās godīgi vinnētu "Asti" šampanieša glāzi.

(4 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]krunka
Date:July 11th, 2007 - 08:11 pm
(Link)
a vispār sieviešu kolektīviem galīgi nav ne vainas. mana pieredze rāda, ka tieši ar vīriešiem strādāt grūtāk, īpaši ja viņi par sevi ir nepamatoti augstās domās.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]optimiste
Date:July 11th, 2007 - 08:20 pm
(Link)
Man , savukārt, ir nejauka pieredze ar sieviešu kolektīvu :( Kad stradāju vīriešu vidū, nezināju kas ir intrigas.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:July 11th, 2007 - 09:25 pm
(Link)
Mēs ar kolēģi izspriedām, ka intrigas rodas, pirmkārt, iestādes, kur lāga nav ko darīt. Kā "Bīstamajos sakaros" - lasi grāmatu un saproti, ka tie cilvēki no bezdarbības vienkārši jūk prātā. Mums ir ko darīt, tāpēc nav jātaisa muļķības.
Bet vispār tas, kā veidojas atmosfēra darbā - tas ir milzīgs brīnums, ko ietekmē ļoti daudzi faktori.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]f
Date:July 11th, 2007 - 09:51 pm
(Link)
dream-team kolektīvs :) bet malacis esi, apsveicu!
(Reply to this)