Shelly -

Nov. 4th, 2010

07:19 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Sapnī mani vajāja slepkava, taču pats uztraucošākais likās nevis nāves briesmas un milzu vēlme izdzīvot vai nejaušu garāmgājēju un citu liecinieku nāves, pret tām es patiesībā biju gandrīz tikpat vienaldzīga kā ļaundaris, nekādas nožēlas vai līdzjūtības, tikai izglābties par katru cenu, bet gan brīdis, kad metos mukt, ielecu maniaka milzīgajā melnajā džipā, urā, atslēgas pat ir aizdedzē, un man izdevās uzsākt braukšanu nenoslāpstot (!!!). Par to gan es tik šausmīgi sapriecājos un sanervozējos, ka pamodos, un īsti aizmigt vairs nespēju.
Mani nopietni vajā personiskais reālisms, man jāsaka.

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]missalise
Date:November 4th, 2010 - 08:42 am
(Link)
Par to braukšanas uzsākšanu - labi. :D
(Reply to this)
From:[info]divi_g
Date:November 4th, 2010 - 09:12 am
(Link)
Es šonakt nesu ūdensfiltru uz kaut kādu ūbertīrīšanu ar nanotehnoloģijām. Daugavmalā. Un ziemā, kas man ir retums.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]nova
Date:November 4th, 2010 - 09:29 am
(Link)
es ik pa laikam sapņoju par mašīnas vadīšanu un tas VIENMĒR ir BRIESMĪGI, jo mašīna vai nu nevadās kā nākas, vai nevaru atcerēties, kur un kā nospiest pedāļus, tikmēr mašīna kaut kur ripo, un pamošanās vienmēr ir atvieglojums

tas droši vien atspoguļo to, ko zinu arī tāpat bez visādiem zemapziņas signāliem - nu nav mašīnas un braukšana man stihija, nav. bet JĀBRAUC:(
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:November 4th, 2010 - 09:58 am
(Link)
Vadīt sapnī mašīnu skaitās krutāk nekā, piemēram, braukt tramvajā, kuram ir stingri ieprogrammēts maršruts. Gudrie vēsta, ka mašīnas vadīšanas kvalitāte zināmā mērā atspoguļo to, kā sapņotājs spēj kontrolēt savu dzīvi. Un sēdēt pie stūres un mašīnu arī ir labāk nekā sēdēt pakaļējā sēdeklī.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:November 4th, 2010 - 10:25 am
(Link)
es mēdzu sapņos vadīt auto, kaut dzīvē uz to tā arī neesmu saņēmusies. un ar katru nākošo reizi sapnī to daru arvien drošāk, jo skaidri zinu, ka iepriekš sapņos to jau esmu darījusi :) tai pat laikā pat sapnī apzinos, ka vadītāja apliecības man nav un no policijas jāuzmanās :)))
(Reply to this)