Shelly -

Oct. 6th, 2010

08:26 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Bet vispār tas viss, protams, paver ārkārtīgi interesantu jautājumu par attieksmi. Jo, paskatieties paši, tāds murkšķis Dzintars ar Dievu, piedodiet, Zīli uz pusēm dabū astoņus procentus balsu, un ir lepns kā gailis uz sūda čupas. Saskaņas centrs dabū trīsreiz vairāk, un staigā apkārt, aiz dusmām šņākdami un fak jū žurnālistiem rādīdami.
Viss ir mūsu galvās, tikai un vienīgi, saki, ko gribi.

(6 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:October 6th, 2010 - 09:06 pm
(Link)
Vēl jau var paskaitīt, kurš cik naudas ir tērējis kampaņai. SC bija priekšā-pakaļā, i Rīgā, i televīzijā, i krievu presē, piķis nevājš. Savukārt, kā plašāk reklamējās TB un, vēl jo vairāk, VL es īsti nemaz nezinu, kaut kā nepamanīju. Vispār interesanti būtu paskatīties, kā būtu, ja visiem kandidātiem būtu vienādas iespējas reklāmas ziņā. Precīzāk sakot, ja reklāmas nebūtu un būtu tikai kandidātu diskusijas un programmas.

(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:October 6th, 2010 - 09:40 pm
(Link)
VL/TB-LNNK bija nenormāli kaitinošs videoklips inbox.lv + brīnišķīgais gājiens ar sliktā latviešu valodā sarakstīta teksta a la "nav par ko balsot? balsojiet par mums, mēs esam foršiņi" pievienošanu visiem inbox.lv izejošajiem epastiem, par ko es biju nenormāli sašutusi, jo inbox man ir tipa oficiālais meils.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:October 6th, 2010 - 10:05 pm
(Link)
Nu, katram pēc nopelniem. Ja izvēlies inbox el vē, pie tam, kā oficiālo e-pasta adresi, tad tik baudi labumiņus :)

Tas gan nemaina lietas būtību, VL/TB-LNNK aģitācijai iztērēja ļoti mazus līdzekļus salīdzinot ar citu partiju pusmiljona kampaņām.

(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:October 6th, 2010 - 11:17 pm
(Link)
Es nesaprotu, kas visiem ir pret inbox. Šī jau ir otrā reize pēdējo 2 ned. laikā, kad sastopos ar attieksmi "ja izvēlies inbox, tad tik baudi labumiņus", pirmā reize bija delfu komentāros, kur viena dāma bija atļāvusies uzrakstīt par šo pašu VL reklāmas lietu.
Galu galā, inbox viens no lielākajiem epasta pakalpojumu piedāvātājiem LV. Daudziem maniem pazīstamiem, kas nestrādā kaut kur, kur iedod fancy meilu xxxX@forsadarbavieta.lv ir oficālais meils inboxā, tas vismaz izskatās pieklājīgi. Un man personīgi līdz šim nav ne traucējušas, ne uztraukušas inbox reklāmas, bet šis reklāmas teksta pievienošanas gadījums ir drusku no citas operas, jo viņu lietošanas noteikumos ir teikts, ka inbox drīkst ievietot reklāmas savā portālā, bet par epastu saturu ir atbildīgs lietotājs. Un tieši par to es esmu sašutusi, nevis par reklāmām inboxā vispār.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:October 7th, 2010 - 08:50 am
(Link)
Nu, varbūt paliksim malā VL, kam tomēr ar inboxa nebūšanām nav nekāda sakara.

Man īsti nav saprotams tavs naids pret konkrēto VL reklāmu, jo, kā tu saki, pati esi uz kaut ko parakstījusies. Tad nu būtu īstā reize palasīt, kam esi piekritusi. Un diez vai vajadzētu vainot VL tajā, ka tev ir sūdīgs e-pasta kantoris, VL darīja tikai to, ko viņiem atļāva inbox. Bet ja tavs naids ir pret VL, tad tā jau ir cita tēma.

Es personīgi domāju, ka mīlestība pret inbox.lv ir ļoti neracionāla un balstīta uz emocionāliem faktoriem, par kuriem, godīgi sakot, man nav ne jausmas. Varbūt, kā tu pati saki, inbox ir viens no lielākajiem e-pasta pakalpojumu piedāvātājiem. Man gan tas nebūtu arguments. Ja daudzi cilvēki lieto sūdu, tas man neliek izvēlēties to pašu. "inbox.lv" tavā e-pasta adresē izskatās pieklājīgāk? Vismaz manās acīs - nē. Manās acīs visi inbox.lv lietotāji ir ar visai aizmiglotu skatienu vai arī vienkārši neko nav dzirdējuši, piemēram, par gmail.com. Varbūt vienīgi cilvēks nevēlas mainīt savu nez cik gadus veco e-pasta adresi, ko kļūdas pēc jaunībā ir piereģistrējis inbox.lv. Citu skaidrojumu neredzu.

Pats pirms kādiem, šķiet, pieciem vai desmit gadiem piereģistrējos inbox (jo tur reģistrējās "visi"), bet tik pat ātri savu reģistrāciju arī likvidēju. Tagad arī nejauši sanāca palietot cita cilvēka e-pastu inboxā. Pirmā lieta, ko pamanīju, kad ielogojos, bija milzīga reklāma pa visu ekrānu, kuru pirmajā brīdī nav saprotams kā aizvākt. Nu, piedošanu, ja tas skaitās pieklājīgi vai prestiži... Arī pati izvēlne nav nekāda ērtā un patīkamā. Varbūt vari apgaismot, kas tajā inboxā ir tik īpašs? Varbūt tur ir kāda papildus fīčas un pakalpojumi? Spēles, socializēšanās, bildes ar komentēšanas iespēju, atlaides lielveikalā? Kas?? Es nezinu, kas spēj piesaistīt tādu ļaužu pūli tik sūdīgam e-pasta kantorim.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:October 7th, 2010 - 01:28 pm
(Link)
cik zinu, tur ir atvieglota iespēja čatot kaut kādā iepazīšanās portālā... vismaz man tā stāstīja
(Reply to this) (Parent)