Shelly -

Jul. 1st, 2010

11:06 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Jā, un vēl pēdējās pāris dienas es klusībā ik pa laikam vāros sakarā ar jaunpacelto aktuāliju - abortiem. Un ja konkrēti, tad par to, kapēc Latvijā bērni vispār ir tikai sieviešu padarīšana. Jo tikai sievietēm, lūk, uzsākot dzimumdzīvi, esot jārēķinās ar iespējamo grūtniecību. Sievietei jāklausās nedzimušā bērna sirdspuksti. Sievietes nedrīkst aizpirst uz ārzemēm, un pamest bērnus. Sieviete nedrīkst apdzerties un pamest bērnu parkā. Sievietēm jādara tas un jādara šitas, sieviete to, un sieviete šito. Un cik šausmīgas ir tās sievietes, kas to visu nedara! Tieši viņas, un neviens cits, ir visu nelaimju cēlonis. Vīriešiem visā šajā procesā nekādas daļas nav, absolūti, tas ir skaidrs katram ezim
Ja es būtu citplanētietis, es pēc visas informācijas uzņemšanas gremdētos dziļās pārdomas par to, vai cilvēkiem bērni rodas dalīšanās ceļā, un dalīties spēj tikai mātītes, vai varbūt tomēr cilvēki vairojas ar divu sieviešu seksuāliem sakariem. Nevaru izlemt, kura versija liekas ticamāka. Droši vien dalīšanās, lai gan lesbiskā versija mani kā citplanētieti noteikti uzvelk vairāk.

(14 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:July 1st, 2010 - 11:18 am
(Link)
Redzi, par sievietēm vēl ir cerība, ka jamās var palikt par cilvēkiem, aiz tam arī nopūlamies un kritizējam. Lai cerība nenomirtu.

Vīrieši ir bezcerīgi, lopu varza, cits nekas.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:July 1st, 2010 - 11:22 am

(Link)
Tu gribi teikt, ka viņas nedalās?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]divi_g
Date:July 1st, 2010 - 11:25 am
(Link)
Dažreiz, ja palūdz un ja tas viņām ne pārāk garšo, tad dalās.

/a par ko tieši mēs runājam? :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:July 1st, 2010 - 11:28 am
(Link)
:D
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:July 1st, 2010 - 11:25 am
(Link)
Viņas kniebjas ar sliktajiem puišiem, kuri nekavējoties pamet bērnus parkos, aizpirž uz ārzemēm un nodzeras, ne obligāti šajā secībā.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]casiopea
Date:July 1st, 2010 - 11:53 am
(Link)
neaizmirsti kad tad kad vinjas ir stávoklí vinjas var DOMAT TIKAI LABAS DOMAS UN SKATIITIES TIKAI SKAISTAS LIETAS. un visas ar párliecíbu ka TU TIKAI TO VIEN DARI KÁ BAUDI GRÚTNIECÍBU UN DOMÁ SKAISTAS LIETAS UN MÁJÁS VÉDERU APZÍMÉ AR KRÁSAINIEM KRÍTINJIEM UN DEJO KLAUSOTIES KAUTKÁDAS MANTRAS.

un to padomu dod visas sievietes, virieshi vismaz tev saka - dari ká tu vélies, ja gribi apsédies un nedari neko.

vispar sievieshu dotie padomi man dod vélmi sákt kliegt- ka dzívé bérnam nebús tikai labás domas un labás lietas tad labák lai shis zin ka var dusmoties, ka var bút bédígs un var péctam piecelties un Savákties un iet tálák.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:July 1st, 2010 - 12:42 pm
(Link)
Vērtīga piebilde :/
(Reply to this) (Parent)
From:[info]susure
Date:July 1st, 2010 - 04:16 pm
(Link)
Labas domas jādomā, lai viss ķermenis un tajā skaitā dzemde nesaspringtu un bērnu vienkārši neizstumtu nafig ārā.
Viens no iemesliem t.i.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]casiopea
Date:July 1st, 2010 - 04:47 pm
(Link)
nu shis iemesls vismaz ir ar kautkádu pamatojumu kas man liekas pamatots pamatojums, jo tas ka bérns klausás ko es domáju man liekas vienkárshi nepráts.

(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]susure
Date:July 1st, 2010 - 04:52 pm
(Link)
Manuprāt tas jau nav tā kladzinoši domāts. Vienkārši visām dakteris teicis ka uztraukties nedrīkst. Ja ne pašai, tad kādai draudzenei gan noteikti. Bet dakteri jau nepaskaidro KĀPĒC, viņi tikai aizliedz kaut ko pārsvarā :D
Un tā nu visas arī nezinot kas un kā kladzina daktera izteikto padomu.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:July 1st, 2010 - 02:52 pm
(Link)
Ar šito abpusējo atbildību ir tāpat kā ar gājēju pārejām un autovadītājiem. Gājējs, protams, var apkārt neskatoties durt pāri ielai gājēju pārejas vietā deklarējot savas tiesības, tomēr, ja kāds mazāk uzmanīgs autovadītājs viņu notrieks, beigts būs gājejs. Tāpat ir ar to stāvoklī palikšanu. OK, atbildība ir abpusēja, bet stāvoklī varu palikt es, tāpēc mana atbildība tīri iekšēji (vismaz pret manu pašas rumpi) ir lielāka un es par to turu rūpestu. Lai gan es to nevienam netaisos stāstīt kopā ar kurpjuvārdiem (Nice shoes! Wanna fuck?)
Tāda tak tā atbildības prakse ir kopš alulaikmeta, kad mužiki apsargāja nometni un gāja medībās, kamēr babuļi ģērēja ādas un ņēmās ar visas ģints kopējiem bērneļiem.
Es sacītu, ka situācija salīdzinot ar alulaikmetu ir cīši uzlabojusies, un visi vīrieši nav TĀAADI!
(Reply to this)
From:[info]susure
Date:July 1st, 2010 - 04:14 pm
(Link)
Nu UK cik zinu grib apskatīt likumprojektu, ka topošajam papum arī ir tiesības Aizliegt taisīt abortu. Jo tas nu gan ir sievietes 100% lēmums. Neviens ārsts autora konsensu neprasīs. Mani vairāk šausmina šāda opcija.

A par vairošanos, vēl ir gametoģenēzes variants. To skudras, bites u.c. lopi izmanto. Ir olšūna un viņa vnk pati sevi apaugļo un vnk sāk dalīties. Ar to ticīgie zinātnieki izskaidro Jaunavu Mariju :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]violets_t
Date:July 1st, 2010 - 07:17 pm
(Link)
Lūk, tāpēc es nemitīgi priecājos, ka mans vīriešcilvēks ir pa pusei audzis citzemē - kad reiz izteicu aizdomas, ka varētu būt noticis kaut kas "neplānots", viņš nesāka nervozēt vai kaut ko purpināt, bet mierīgi apsēdās pretī un, acīs skatīdamies, jautāja "ko mēs darīsim?" un nevis "ko tu domā darīt" vai vienkārši "ko darīsim", kas noņem atbildību, bet "mēs". Abi. Kopā.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]pzrk
Date:July 3rd, 2010 - 02:03 pm
(Link)
Jāatzīstas, ka šis Tavs ieraksts rosināja pārdomas (cik oficiāli tas izklausās, bet tā nu tas ir). Paldies, tagad labāk saprotu savu vecāku noraidošo (lai neteiktu "naidīgo") attieksmi pret manu "ģimenes situāciju" - acīmredzot arī viņi neuztver manu kā vīrieša atbildību par bērna radīšanu, tā vietā kritizējot mazuļa mammu par "bezatbildību". Konkrētāk savu gadījumu te publiski neiztirzāšu...
(Reply to this)