Shelly - Spēlējos ar ēdienu

Jun. 7th, 2010

03:14 pm - Spēlējos ar ēdienu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(26 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:June 7th, 2010 - 03:46 pm
(Link)
Tā arī viņi ēd tās olbaltumvielas vakarā - omleti, kur no 5 olām ir atstāts tikai viens dzeltenums, un biezpienu ar lokiem (olbaltumu kokteiļi ir dārgi, tos tikai pēc sacensībām). Un pirms gulētiešanas 2 ēdamkarotes maltu linsēklu, kurās ir ne tikai olbaltumvielas, bet arī omega-3 taukskābes.
Nē, tā nav anekdote, tas ir vīrietis, kurš grib ar riteni ātrāk uzbraukt kalnā :/ Šķiet, es drīz kliegšu, ja manā klātbūtnē tiks turpināts šādi runāt par ēdienu.
Vispār, ja netā pameklē, ir sportisti-veģetārieši un pat vegāni, kas dalās ar savām receptēm, vajag pagūglēt. Vakara ēdiens droši vien jāskatās tāds, kam bez pamatvielām ir jēdzīgāks pārējais sastāvs (šķiedrvielas, nepiesātinātās taukskābes, vitamīni), jo tīrs olbaltums jau arī eksistē tikai pulverīšos un tikai teorētiski.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:June 7th, 2010 - 03:57 pm
(Link)
Piedod! :/
Skaidrs, tad parastais pilsonis, bez lielām muskuļu audzēšanas ambīcijām, var vienkārši mēģināt retāk vakariņās ēst baltos rīsus un kartupeļus.
//Mani ēšanas paradumi jau tā man liek justies kā invalīdam - nekad nevar zināt, vai mammu saraudināšu ar to, ka neēdīšu kotleti vai ar to, ka neēdīšu kūku!
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:June 7th, 2010 - 04:19 pm
(Link)
Mammu ar to var saraudināt? Un es domāju, manējā ir vienīgā, kas var visu nakti noraudāt par to, ka meita staigā apdilušā mētelītī (arī reāls gadījums iz dzīves :))
Domāju, ka Tava pieeja ir pilnīgi pareiza - tā sistēma domāta galvenokārt, lai uz vakaru nepieštopējas ar ievārījuma bulciņām un konfektēm :)
(Reply to this) (Parent)