Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:28:

Comments

[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:6. Novembris 2020 - 08:42
(Link)
14000 zombiju. Tiesa, ne visi balsojuši. Tur jau tauta pati organizējas un dala pa ierakstiem un pārbauda, jo ir jāuzmin dzimšanas gada mēnesis

https://pastebin.com/zjz6nm6Q

avots:
https://twitter.com/PhocaeanD/status/1324531466404044801

p.s. Cenzūra Twiterī, Facebook on citur ir totalitārisma pazīme. Pat pastebin sarakstam ir pievienots "lielā brāļa" komentārs.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:6. Novembris 2020 - 09:10
(Link)
Tavs twitter links ir vērtīgs, palasīju atbildes, daudzi raksta, ka paši pārbaudījuši vairākus ierakstus šiem mirušajiem, un uzrādās, ka ir reģistrēti vēlēšanām, bet nav balsojuši.

Tajā pašā twitter ķēdē pamanīju arī šo Mičiginas pārstāvju oficiālo atbildi.

P.S. Ievēro, ka es pat nemeklēju papildus info - tikai palasīju to linku, kuru pats man iedevi.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:6. Novembris 2020 - 09:31
(Link)
Iemesls, kādēļ miruši cilvēki nav noņemti no reģistrēto balsotāju saraksta? Nezinu, bet viens skaidrojums var būt visādi reģistrācijas sistēmas gļuki. Tas nav retums. Piemēram, mana māte vairākus gadus pēc tēva nāves nepārslēdza Rīgas Ūdens līgumu uz sava vārda. Sākumā vienkārši vienmēr aizmirsa - atnāk rēķins uz tēva vārda, viņa samaksā un atkal aizmirst, ka jāiet pārslēgt, un tā mēnesi pēc mēneša, beigās pierada. Tikai pēc pāris gadiem, kad RŪ nāca čekot skaitītāju, atklājās, ka viņiem ir līgums ar mirušu cilvēku, kura rēķini katru mēnesi tiek godīgi samaksāti.

Ja šis tomēr ir masveida krāpšanas pasākums, cerams, ka notiks izmeklēšana, iespējams, būs jāatkārto vēlēšanas. Ja reģistrācijas sitēmas gļuki - cerams, ka šis būs stimuls viņiem pieķerties un visā valstī sakārtot savas sarakstu sistēma tā, lai miruši cilvēki tiek uzreiz noņemti no reģistra.

Man kā mazas Eiropas valsts iedzīvotājai nav arī skaidrs, kadēļ ASV pilsoņiem vispār ir atsevišķi jāreģistrējas uz balsošanu. Kādēļ nav vienkāršāka sistēma kā pie mums - ej un balso ar savu derīgo ID.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:6. Novembris 2020 - 09:51
(Link)
Atkārtotas vēlēšanas būtu ideāls risinājums, manuprāt. Tas viss ļoti nelāgi izskatās, sevišķi kopā ar acīmredzamo cenzūru Twitter, Facebook, kuras sevi pozicionionē kā "platformas", nevis mēdiji, kuriem var būt redakcionāla politika. Ja ASV sāksies nopietnas jukas, Kremlim var sākt niezēt rociņas. Un tas mani uztrauc. Jau Obamas ievēlēšanas laikā bija runas par kapsētu balsojumu pareizās vietās un laikā, bet tas noklusa.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:6. Novembris 2020 - 09:33
(Link)
Protams. No zombiju rezervāta organizatori paņem, tik cik vajag. Te vēl viens pastebin ar jau apstrādātiem datiem, kāds beidzot skriptu uzrakstījis. https://pastebin.com/XEi5Uy6t
Ir mazāk, tikai 13k, kas biļetenus ir saņēmuši.
Te vēl viena anomālija. Paralēli notiek arī senatoru vēlešanas. Un tad šīm balsošanas anomālijām būtu jāparādās arī tajās. Lai arī droši vien ir gadījumi, kad balso par rep. prezdentu un dem. senatoru vai otrādi, diez vai tie ir vairākums. Bet ...
https://www.zerohedge.com/political/why-does-biden-have-so-many-more-votes-democrat-senators-swing-states

Esmu samaitāts, un varu iztēloties ainiņu, ka naktī, steigā pildot zombiju biļetenus, Bidenam ķeksi ieliek, bet tādam štrunta senatoram aizmirst vai nepagūst.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:6. Novembris 2020 - 09:46
(Link)
"Ir mazāk, tikai 13k, kas biļetenus ir saņēmuši."

Apskatījos, nedaudz pārlaidu acis sarakstam, daudz tādu, kas saņēmuši biļetenus, bet nav iesnieguši.

Par otru tēmu - Tramps nav nekāds tipiskais republikāņu politiķis, pavisam mierīgi varu iedomāties, ka liela daļa republikāņu savos štatos protams vēlas redzēt pierastos republikāņu pārstāvjus, bet tai pat laikā Tramps ar savu šovmena pieeju un mīkstā likšanu uz konservatīvajām vērtībām viņiem gan ir noriebies.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:6. Novembris 2020 - 09:57
(Link)
Jā, Tramps īsti nepieder ne pie vienas partijas un nav nekāds zelta gabalīņš, bet biedējošas ir arī alternatīvas. Obamu mēs pārdzīvojām, toties atrāvās Ukraina.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:6. Novembris 2020 - 14:54
(Link)
Smieklīga replika. Tramps savās darbībās ir bijis konservatīvāks un savam elektorātam paklausīgāks, nekā vairums viņa potenciālo konkurentu GOPā. Tieši tas ir viņa popularitātes garants. Viņš ir republikānis darbos, nevis vārdos kā visādi romniji, maikkeini utml. Neraugoties uz to, ka ir tipisks afluentais Ņujorkas liberālis. :) Republikāņi, kas balsotu par Trampu, bet demokrātu vietvaldi ir gandrīz neiespējama anomālija, jo īpaši pēc oogaboogaloo, ko demokrātu štati apzināti pieļāva antifa/blm grautiņu laikā.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:6. Novembris 2020 - 15:03
(Link)
"Republikāņi, kas balsotu par Trampu, bet demokrātu vietvaldi ir
gandrīz neiespējama anomālija,.."

Tā patiešām būtu gandrīz neiespējama anomālija. Redzu, ka gandrīz neiespējama anomālija būtu arī situācija, kad tu kārtīgi izlasītu, ko es esmu uzrakstījusi, pirms meties siekalām šķīstot klabināt taustiņus.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:6. Novembris 2020 - 15:16
(Link)
Es komentēju konkrēto repliku. Ja nesaproti ko pati raksti, tad neraksti.
Powered by Sviesta Ciba