AUZU MILTU IELASMEITA ([info]sfeera) rakstīja,
@ 2011-04-26 15:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
viss taa tiiri bija liidz kaklam vakardien. ap 10 no riita saaku kaartot alu iekshaa un aaraa un daarzu un visu un liidz veelam vakaram. visi bija kkur pamukushi un vareeju njemties savaa nodabaa. labaakaa briivdiena ever un kad iemiitnieki beidzot atgriezaas, es vinjus izvedu laukaa un tad ievedu iekshaa ar tekstu- LUUK KAA izskataas manas maajas aarpuse un iekshpuse un taa tam buus buut. man zb vaakt aiz visiem un ja tas taa nespees palikt, tad sheit nespeesiet palikt arii juus.
un tad taada kaa atvieglojuma sajuuta. ceru, ka vismaz paaris dienas kaartiibai buus buut un njemos daarzaa un jaataisa zemes un uudens un akmenju misijas, jaapastaigaa pa kalnu un jaasameklee visaadi augi un to luuk es grasos dariit kad nenodarbojos ar dokomentu kaartoshanu, kas, starpcitu, shodien bija sekmiiga un nu es oficiaali esmu spaanijas iedziivotaaja!
UN es beidzot nopirku kruushturi. fantastiska sajuuta!
un sazvaniiju veestnieciibu beidzot, bet vinji teica ,ka man jaapaarzvana veelaak. pfff tad konsulaata(konsuls?) nav un tad konsulaats(?) aiznjemts
un un un, kas veel.. hmmm
jaatceras kafiju nopirkt un jaagaida kad siesta beigsies un tabakas bodes atveersies un jaaizskaita nauda, jo man liekas, ka apaviem man naudas vairs nava. bet varbuut var veel paciesties. jaatgriezhas darbaa un tad jau nebuus tik traki. kaa tur bija ar to mulkja ceriibu? :D
un man liekas, ka uz kolumbiju es neaizbraukshu shovasar, jo dokumenti prasa laika leevenjus un mana biljete, teoreetiski, ir juunija 2 nedeeljaa liidz septembra otrajai nedeeljai, tas noziimee 3 meeneshus tur ,bet ja man sanaak te palikt ilgaak, tad es neredzu jeegu braukt uz kolumbiju tikai uz meenesi. nav iisti iistais laika apjoms, lai kko apskatiitu. piiters taisa draamu un protestus pret sho ideju, bet es vienkaarshi neredzu jeegu teereet milzu naudu(neskatoties uz to, ka vinja) bezjeedziigos veidos. kolumbija nekur neaizmuks jebkuraa gadiijumaa.

un un un

viss tik skaisti zied. man kaa pljavu miiljotaajam kalnu dziive ir tieshi laikaa, viss raibos ziedos un pa celjam pie sarii visa iela apstaadiiita ar milzu ziedoshaam akaacijaam. "miileetaaju koki" gan jau saakushi noziedeet un koshi violetie ziedi paliek blaavi un negliiti. bet viss ir skaists un smarziigs un shodien ir pirmaa karsti saulainaa diena 2 nedeelju laikaa. lietus shkjietami ir rimies. bet jaaizbauda peedeejais lietus kas te ir, jo maija beigaas/juunija saakumaa lietus beidzas uz paaris meeneshiem PAVISAM un tad viss mirst un sadeg saulee. paliek tikai kaktusi un dadzhi visur kur var iedomaaties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?