AUZU MILTU IELASMEITA ([info]sfeera) rakstīja,
@ 2011-03-15 21:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nav
Mūzika:La Bien Paga - Bebo & Cigala

Se me olvidó que te olvidé
vakar spontaani aizbraucaam uz SantaFe karstajiem avotiem ar 12l alus un paaris viskijiem. taa teikt- iesildiijaamies dragona festivaalam kas tur norisinaasies shaj nedeeljas nogalee. galiigi piedzeeraamies, pliki skreejaam maratonu atpakalj uz businju peec vairaak alkahola, dazhi krita, dazhi sagrieza peedas, es pazaudeeju cepuri, skreejaam ar dreebeem padusee atpakalj naktii, pilniiga bezfilma- tiiri tik cik doma galvaa- mans suns ir man pie saaniem, rokaas man ir zaabaki un viss paareejais ir sekundaars. shoriit mums saapeeja visas malas, visi muskulji, sadurtaas peedas. alaa ne laases uudens, bet pirms miega apeests tonnaam zaaveetu auglju un riekstu. riit dodamies uz santafe atpakalj, 6dien naktii ar sarii chaaposim atpakalj uz granadu un 7dien no riita uz Tarifu, tiem sunjiem nebuus citu variantu kaa laist muus satikt piiteru!
mana venecueelas tropisko dzhunglju iedzimto cilts princese iinija ir galiigaa depresijaa.meegjinu vinju uzmundrinaat ar kaarumiem no miesnieku bodes. galiigi savaada sajuuta ka man peekshnji ir suns.
un tagad jaadodas uz maizniicu peec kuukaam un maizes un gardumiem.

iisteniibaa galiigi diivaini, saaku aizmirst savu valodu. domaaju angliski, runaaju spaaniski. un mana valoda ir kkur taalu projaam.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zefiirs
2011-03-16 00:42 (saite)
gribēju pateikt, ka bildes visas gan nebiju redzējusi, smuki. vienīgi, ka klaā saliktās man kādas trīs reizes uz padsmit min uzkāra datoru, tā, ka pilnībā :D

vaurs nevaru parakstīt, man tik ļoti sāp mugura+vēders(manas firmas sāpes ar grūto elpošanu), mirīju vienkārši :/// bučas :)

(Atbildēt uz šo)


[info]putraimi
2011-03-16 20:16 (saite)
es arī gribu bildes!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sfeera
2011-03-22 22:55 (saite)
pieljauju ka liigjis domaaja manu ieprieksheejo ieposteejumu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?