AUZU MILTU IELASMEITA ([info]sfeera) rakstīja,
@ 2011-02-16 18:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šonedēļ došanās uz tirgu pēc pārtikas atkrita, jo līst jau 3 dienas un busiņš ir kalnā augšā, lejā tikt ir imposible, tur viņam būs būt kamēr nožūs ceļi.
vakar pīters ieminējās, ka ir viena ala uz "skvotošanu nodota", bet tā ir pilsētā. tas lūk lika man aizdomāties par to, cik ilgi es gribu te palikt. dzīvot kopā ar pīteru un semu ir forši, bet sava vieta tomēr ir sava. jāpadomā vēl. nav vērts ielikt 2 mēnešu pūles alas savākšanā, ja es negrasos palikt te pietiekami ilgi, tad es labāk palīdzu pītera alas pabeigšanā.
1dien devāmies uz restorānu (tā mēs saucam zupas virtuvi), atklājām ka ir ne tikai 1 dienā un 9 vakarā, bet var doties arī no 17.30-19.30 uz kafiju un cepumiem. DAUDZ!
valentīndiena bija smieklīga. līmējām visur pilsētā random uzlīmes, čekojām miskastes maisus pa ceļam. atradu pāris lietas, ko vienmēr biju gribējusi, bet nekad nebiju vēlējusies tam tērēt naudu. un kastīti ar diegiem un pogām, tagad pienācīgi varēšu ķerties klāt kostīmu šūšanai. devāmies uz kinse gatos pēc apaviem, tur ir tāds kā free shop. vienvārdsakot- humpītis, beidzot jaunas vēsmas manā garderobē. plānā ir uzšūt bikses no 2 lakatiem, bet rādās, ka to kas man jau ir, es izmantot nedrīkstu(?), bet tas tā, tos te dabūt nebūs grūti. pa 2eirām var nopirkt uz katra stūra, kas nozīmē, ka viegli nožurkot un vispār, jā.
hmm, kas vēl no manas ikdienas dzīves..
ir mums džipsij kaķis. pilnīgs lsd kažoks un svītras trakus ornamentus taisa. raksturs kā uz mdma sēžot, visu laiku grib mīlestību izdiedelēt :D vakar satikām mūsu kaķa radinieku "slepenā dārza" skvotā, identiski. sākumā likās ka mūsu, bet mūsu kaķim garākas skropstas un kuplāka aste. gandrīz jau aizstiepām mājās un neviens no mums nevarēja saprast WHY viņa negrib nākt mums līdzi. ha


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?