AUZU MILTU IELASMEITA ([info]sfeera) rakstīja,
@ 2011-01-14 09:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
GRANADA
buenas dias!
te nu es esmu.
tik daudz shoka, nezinjas un bailju miljons gadus nav bijushas. no stutgartes tikt laukaa bija elle, bet es paarvareeju bailes no zurkaam miegaa guljot ar vinjaam teju vai vienaa migaa.
un peec ukrainas man bija tiiri baisi kontakteet ar smago vadiitaajiem un vispaar viirieshiem kaa taadiem. liidz francijai tiku ar 3 masiinaam un visiem kaut kaa labpatikaas naudu man dot, iebraucu francijaa ar 25 eiraam kabataa un jauniepirktu tabaku, vispaar jau jaa, karma man uzsmaidiija. tik tas, ka francijaa lija, izdomaaju mest paari, sadiedeleeju smagaa vadiitaaju kursh izskatiijaas kaa santaklauss, vaadraa deivs. aizveda mani liidz madridei un uzdaavinaaja man glaunu(?) spaanijas karti. no madrides mani izveda galiigi draudziigs ska dziedonis un teica, ka nu man madridee ir gali :D
nokljuvu diezgan berceljaa kur mani savaaca tik glauns onka, ka teju vai jaanokaunas ieseezoties mashiinaa, kas, jaapiemin- BALTS BMW un es nevareeju nesasmieties atceroties muusu ar jaanja nakts siroshanu. izlaida gan vietaa labaa, tikai mashiinas pilniigi nevienas. peec pusstundas piestaaja smagais kursh devaas uz malagu. pilniigi neviena vaarda angliski un es ar saviem 10 vaardiem spaaniski. kokaiina upes pluuda(es gan pirmo reizi dziivee attureejos, gribeejaas palikt pie pilnas sajeegas, nav jau taa, ka mans nebuutu bailiigs) nu jaa, kafija, alus, oliivas un peec 3h es jau speeju spaaniski nosaukt pat galda piederumus :D izdomaaju mest paari malagu, saakt savas briivdienas granadaa. vins nobildeeja mani un izprinteeja bildi, prasiija, vai man arii nav kaada bilde ko es gribu. taa nu es izprinteeju labaako kopbildi ever no PW un nu vinja dziivo blakus jaucamajai draabinja lapai ar puuceem.
domaaju jau ka buus jaapaliek uz baanja, bet shis izmainiija savu virzienu, ieveda mani granadaa, tiku pie naktsmiitnes un paraadiija man virzienu uz autobusu. tagad nodarbojos ar cs mekleejumiem, uzgaaju IDEAALU vietu. puikas dziivo businjaa kalna galaa un alaas un vispaar izklausaas kaa paradiize man sobriid jo es jau sagumu zem domas par to, ka nah ko ellee man dariit, kur doties, plaana nava. taa teikt- te nu es esmu, un ko taalaak? ceru, ka epastu vinji paarbauda regulaari un sonakt man nebuus jaanakshnjo kkur aiz konteineriem.
labi. tas taa iisumaa(?) viss.
nav laika paarlasiit man, ja haoss un kljuudas, tad taa tam tur buus palikt!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?