ser_oxat ([info]ser_oxat) rakstīja,
@ 2012-08-30 11:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Līdz ar rudens atnākšanu atkal ir klāt pilnvērtīgi futbola ritmi. Nedēļu pēc nedēļas, līdz pat vasarai. Šodien futbola kalendārs mums vēsta, ka vakarā notiks Čempionu līgas pamatturnīra apakšgrupu izloze.

Tātad - kādi tad īsti ir izlozes grozi:

1.grozs: Chelsea, Barcelona, Manchester United, Bayern, Real Madrid, Arsenal, Porto, AC Milan

2.grozs: Valencia, Benfica, Shakhtar, Zenit, Schalke, Manchester City, Braga, Dynamo Kyiv

3.grozs: Olympiacos, Ajax, Anderlecht, Juventus, Spartak, PSG, Lille, Galatasaray

4.grozs: Celtic, Borussia, BATE, Dynamo Zagreb, Cluj, Malaga, Montpellier, Nordsjælland

Pēc pašreizējā spēku samēra, manuprāt, dažas komandas tomēr atrodas ne tur kur vajadzētu (Porto 1.grozā, Braga 2.grozā vai Borussia 4.grozā), tomēr kāds nu ir tas koeficients Eirokausos, tāds nu viņš ir.

Kā lielam Itālijas futbola cienītājam un Juventus līdzjutējam, pirmajam uzmanību nāksies pievērst tieši šīs komandas apakšgrupai. Pats labākais variants, manuprāt, būtu Juventus ielozēšana vienā grupā ar Porto, Schalke un Nordsjælland, savukārt ne visai izdevīgs variants būtu spēlēšana ar Barcelona, Manchester City un Borussia (uhhhh, kas tā būtu par apakšgrupu).

No plkst. 18:45 skatīsimies kā nu būs.

_ _ _

Update 31.08., ap kādiem 11:00

Izloze notikusi. Juve vienā grupā ar Chelsea, Shakhtar un Nordsjælland. Noskaņojums diezgasn pozitīvs. Nebūšu oriģināls - tālāk no šīs apakšgrupas tiks Chelsea un Juve, tomēr starp 3 komandām (Juve, Chelsea un Shakhtar) būs ļoti sīva cīņa, savstarpēji dalīti punkti, turklāt 1/8 fināla dalībnieces tiks noskaidrotas tikai pēdējā kārtā.
Bez Juve's mačiem centīšos redzēt arī lielāko daļu D apakšgrupas maču. Kas par sastāvu - Real Madrid, Manchester City, Ajax un Borussia Dortmund! Uzbrukuma futbola saldais ēdiens :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?