Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2007-11-19 21:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nav taada vaarda
Mūzika:Apocalyptica - Distraction

Nu taa perspektiiva
Jaanudien, pa minuuteem gan. Shon man ljoti veikli izdevaas taisiit valjaa uudens pudeli un noshkjiest visu tuvaako apkaartni, ieskaitot, protams, Janku. Kaadu briidi aktiivi lamaajos un slauciiju to uuden. Viss it kaa funkcioneeja, liidz klaviatuura saaka raadiit visaadus briinumus tb b vietaa rakstiit bnm, tad vispaar numlocks, nomainiita valoda un taa. Tad atkal drukaaja visaadus burtinjus, es paspeeju dazhaadus briinumus uz desktopa sastraadaat, tad Undo, Undo, Undo. Lab, ka pele straadaaja. Ak, jaa, touchpadu veel liidz shim briim neesmu paarbaudiijusi. Da nee, arii straadaa.
Nu taatad. Viena [bet tikai viena] no pirmajaam reakcijaam bija tjip ziniet, ko, es ar jums vairs nespeeleejos un eju guleet. Tai pat laikaa atkal: mlja, nu ko man dariit? Izraadiijaas, ka taustinjus var itin vienkaarshi nonjemt. Nonjeemu veselu kaudzi. Tur apakshaa bija minimaals daudzums uudens, tieshaam minimaals. To izslauciiju. Veel veselu kaudzi ar visaadiem putekljiem arii. Tad iedomaajos, ai, jaaizmeegjina tachu, kaa jamie atpakalj liekas. Zumm, zumm, te nu mees apstaajaamies. Tad izdomaaju, ka vinji tak mieriigi var pazhuut, par skaadi jau nenaaks. Un aizgaaju guleet. Ljaavos virtuaalam samiiljojienam un ljoti labi aizmigu. Tad man paraadiijaas paariitis murgu [nez kaapeec gan?], tad atkal sapnji taa neko.
Pamodos. Uznaaca smagi druumas domas. Pieceelos. Ieraudziiju savu Jaaniiti. Druumaas domas ieguva apstiprinaajumu. Tad kko njeemos ar tiem taustinjiem, liidz man pieleca, ka jamos tomeer baisi vienkaarshi atpakalj uzlikt. Seedeeju te un liku puzliiti. Iedomaajos, ka beerniibaa man puzleem vienmeer, tieshaam vienmeer bija pazudis vismaz viens gabalinjsh. :) Liku kopaa savu Jaani un druumaas domas kljuva aizvien paniskaakas. Ko es, pie velna, dariitu bez datora, kaut vai paaris dienas?? Protams, ja pienjem, ka briinumjaukie Fujitsu-Siemens labotu jamo. Ja nee.. Wot shajaa punktaa es nudien gandriiz apraudaajos. Man diezgan daudz vajag, lai es saaktu to dariit. Tieshaam. Es vareetu ilgi dziivot bez silta eediena, bez naudas, bez skaistaam dreebeem, arii bez cilveekiem. Ja man liktu izveeleeties starp datoru un cigareteem... Nez. Lai nu kaa, Jaanis jau ir ne tikai dators, vinjsh man tieshaam noziimee vairaak nekaa datoram buutu jaanoziimee. Ne tikai taadeelj, ka jams ir internets, pasaule, muuzika utt. Vinjsh man pats par sevi arii miiljsh. Reizeem jams kaadu nedeelju guleeja plauktaa, bet es vinju taa vai taa ik pa laikam sabuchaaju. Es noteikti vareetu pierast dziivot bez datora. Vareetu?? Taa godiigi nu. Ja vajadzeetu, laikam pierastu gan, bet dariitu visu, kas manos speekos, lai kko izdomaatu. Nu, bez datora maajaas, vispaar bez datora jau nevar. Bet ir tachu veel dazhi studenti, kas taa dziivo, ne? Kas, piem, reizi pa reizei aizdodas uz Rechenzentrum, izskata, izprintee visu vajadziigo, kas sagatavo referaatus biblioteekaa un taa. Hm, man liekas, ka Janka man tikko bik iebelza ar elektriibu. Taa vareetu buut? Man shkjiet, ka nee.
Taa nu Jaanis te guleeja ar izvarotu fasaadi un es knibinaajos ap taustinjiem. [Btw, man paaris reizes bija jaaieskrien pie Jaanas, lai noskaidrotu seciibu, piemeeram, u-i-o vai f-g-h. Un veel - samainiiju vietaam y-z, ko man laikam vajadzeeja izdariit jau aizlaikos.] Pienaaca likteniigais briidis. Man mazliet triiceeja rokas. Nu, nee, bet abus variantus es apdomaaju gan un to, ka vareetu nefunkcioneet, es vienk aizbiidiiju prom. Straadaaja. Aciimredzot. :)
Lame? Jaa... Ok, riktiigi stulbi. Viss labs, kas labi beidzas? Arii.
Kur tad perspektiiva? Ak, doma, ka man vareetu nebuut datora, ir daudzkaart speeciigaaka/ljaunaaka par visaam ieprieksh piemineetajaam buushanaam un nebuushanaam. Taa ir.




(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?