Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2021-10-09 14:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Feed a cold and starve a fever
Izrādās, visu šo laiku esam dzīvojuši ar nelabu termometru. Pirms ieviesām jaunieti, ieviesām termometru (kopā ar puņķu atsūcēju, bērnu nagu šķērītēm, baldahīnu gultiņai un vēl ļoti, ļoti daudz, no kā arīdzan daudz kas nav ticis un arī netiks lietots), to ierīci, ko vienkārši pieliek pie pieres un tas saka temperatūru.
Mērīšana tad vienmēr bija Notikums - mīļotais uzskata, ka, ja mēra temperatūru, tad mēra, tāpēc katru reizi, kad to darījām, jāmēra bija visai ģimenei - situācijas galvenajam objektam jeb mērobjektam (sākumā tas, protams, visbiežāk bija mazobjekts, jo, nu, nevar jau zināt, vai gadījumā nav temperatūras, vai ne), tad man, tad vīram pašam, tad kaķim. Lielākoties nevienam nebija paaugstinātas temperatūras, tikai reizēm kaķim, bet, kādus kritērijus vīrs tam izmantoja, īsti nezinu.
Pa šo laiku mums ir bijuši šādi vērā ņemami Notikumi, kad būtu bijis vēlams zināt, kā tur īsti bija - bērnam regulārās vakcinācijas (3 gab.), vīra kovidpotes (2 gab.), manas kovidpotes (2 gab.), bērnam zobu nākšana (let's say, divi gab. notikumu, zobu ir vairāk) un visbeidzot vīram difterijas un ērču encefalīta revakcinācija. Nu, kovidvakcīnas mums abiem kind of bija no 36,9-37,7, bērniņšam ne reizi nekā nebija, bet difterijas pote visu labo statistiku sabojāja. Termometrs rādīja 37,7, bet mīļums jutās tik daudz, daudz sliktāk, ka mēs izvilkām ārā veco termometru un izrādījās, ka viņam ir 38,8.
Es biju dzirdējusi baumas, ka šitie termometri ne vienmēr pareizi saka temperatūru, bet nu cmon please, šitik traki, pē. Nebija jau arī tik lēts. Tagad pēc lokālas aptaujas ieviesu Evolu, cerams, kalpos labāk.
Nu un tagad ir tā, ka es nemaz nezinu, cik slikti t ziņā man bija pēc vakcīnas. Tas, ka es nezinu, vai bebo kas bija vai nebija, mani gan nesatrauc, jo pēc sajūtām un viņa pašsajūtās visās mērīšanas reizēs viss bija pilnīgā kārtībā.
Kaut arī nē, tikai tagad, šo te rakstot, es atminējos vēl vienu mērīšanas reizi. Reiz man, jaunmāmiņai, šķita, ka kukainis ir dabūjis roseolas vīrusu, bet ģimenes ārste pēc bildītēm vatsapā sacīja, ka, ja nav temperatūras, tad tie izsitumi nekas tāds uztraucīgs nava. Lūk, sanāk, ka temperatūra varbūt bija. Bet tas bija sen un nekas traks it kā nebija. /aiziet palasīt internetu/ /atnāk atpakaļ/ Nu, jā, varbūt arī bija, bet nu jau vairs neko nevar darīt un nevajag arī.
Morāle ir nezinu, kāda.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?