Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2021-07-29 22:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien atgriezāmies no laukiem un es, lai atkal kļūtu tīra gan no iekšiņas, gan āriņas (think meža avenes un skrāpējumi, pārtikšana no šašlika un b/a alus, ērces, odi, zirnekļi un neatmazgājami melnas kājas), pēc tam, kad izkrāmēju visu vezumu ar mantām, ogām un zivīm, paralēli izklaidējot un aprūpējot bērniņu un mierinot kaķi, kurš bija pilnīgi drošs, ka ir atstāts uz Visiem Laikiem, beidzot iegāju ilgā dušā, izmantojot sev neraksturīgi daudz smaržīglīdzekļu (tas āriņai) un tad, jājāJĀ, tiku pie pārtikas savā gaumē un apēdu kādas piecas vai sešas porcijas saldējuma:
- papīra ķopsīti ar Pols Kraukšķis, superīgs saldējums, benundžerim ieliek vienos vārtos;
- Magnum jauno miljonāru ar karameli, it kā ok, bet Revidentu topos Magnum ir nelabākais saldējums, tā nu šoreiz es tur jutu tikai cukuru;
- bļodiņu ar Ekselences šokolādes saldējumu
- un bļodiņu ar jauno Rūjienas vienradžu saldējumu. Tas garšo pēc stiklenes Bārbele (tiešām) un tur iekšā ir māršmelovu bērniņi (māršmelovu mazulīši, maziņi tādi zefīreļi).
Much proud. Drīzumā atkārtošu.
PS. Ja nu gadījumā saldējuma ziņas nešķita gana izsmeļošas, tad te, lūk, mans šīs vasaras favorīts - Rūjienas piparmētru konuss ar šokolādi. Bet Rimi e-veikalā tā vairs nav, es nopirku visus un salauzu veikalu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?