Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2017-06-07 17:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sakiet jā
Es te nesen biju tik iespaidīgā seminārā, ka vēl aizvien nevaru attapties. Tur bija viens amerikāņu sales guru, kas mūsu uzņēmumu mācīja, kā pārdot. Kā pārdot jebko. Un, dieviņtētiņ, tas bija tik amerikāniski! Man šķita, ka es esmu nokļuvusi God TV šovā, tikai dievības vietā tur bija pārdošana (Say yeah! Say it louder! We can do it! I know you can! I know this!!). Gods godam jāatzīst, tur bija ļoti daudz vērtīgu lietu un mācību, tiešām daudz, un, ja ignorē visu to ķēmību, tur varēja daudz laba un praktiska iemācīties (kaut arī es, technically speaking, nemaz nenodarbojos ar pārdošanu). Tur bija par laika plānošanu, sagatavošanos svarīgām pārrunām, mērķu sasniegšanu, klientu apkalpošanu un tamlīdzīgi. Un visa pasākuma līmenis kā tāds bija tiešām augsts, jūtami labs, profesionāls, kā rāda televizoros un jūtūbēs šāda veida lietas.
Vēl es tur ar savu mazo roku pārsitu lielu, biezu dēli. Nu, kā rāda, ka uz pusēm ar roku pārsit ķieģeli, tā es to dēli, tankš.
Un, neskatoties uz to, ka es ļoti daudz ko no šī pasākuma norakstīju major bulšitā, kad vakarā atlidoju mājās, tad pēcāk nevainojami izveicu sarežģītu parkošanos atpakaļgaitā paralēli brauktuves malai (sarežģītu man, ne jau in general). Un es to kopš tiesību iegūšanas pirms kādiem pieciem gadiem biju darījusi reizes divas vai trīs. Jo "say yeah we can do it". Kaut kāds labumiņš tad jau ir gūts.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?