Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2017-04-22 22:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Take That For Data
Ja neskaita virsrakstu, tad pagaidām no visiem šī gada NBA play-off tribīnēs redzētajiem uzrakstiem man vislabāk patīk "Houston, we have a Westbrook."
Man nepatīk, ka MVP piešķirs pavisam pēc beigām, jo tad par daudz vērtēs izslēgšanas spēļu sniegumu. Tam ir domāts play-off MVP. Un man ļoti patīk, kad MVP iedod underdogam. Ne šogad, protams, bet doma kā tāda.
Dveins Veids kādos divos teikumos pēcspēles konferencē sešas reizes pateica You know, bet Als Horfords - septiņas reizes, bet trīsreiz vairāk teikumos.
Vecais Aizeija Tomass nav mūsu Aizeijas tēvs, uzzinu pēdējā.

#TakeThatForData ir meme, kas radās pēc Grizliju trenera niknā, niknā ranta pēc zaudējuma Spuriem. Viņš ļoti tieši pateica, ka tiesneši nesvilpj sodus Lenardam un vispār izturas pret viņu un in general pret Popa komandu kā pret zvaigznēm, nu, sargā viņus, ļauj spēlēt agresīvāk utt. Visi to zina - tā tas bieži notiek, īpaši, teiksim, ar Džeimsu, bet neviens un nekad ūberpolitkorektajā NBA to skaļi nesaka. Un, ja to pasaka pēc šāda zaudējuma, tas izskatās nevis pēc uzdrošināšanās, bet pēc sore loser.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?