Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2016-12-09 08:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
When the lights go out
Vakar Jelgavā pamatīgi beidzās elektrība. Tik pamatīgi, ka Rimi un visā tirdzniecības centrā izdzisa gaisma. Mazas lampiņas palika degam vien pie kasēm, kur stāvēja normālas rindas. Cilvēku reakcija bija negaidīti rāma - lielākā daļa palika veikalā un tramīgi piesardzīgi, lēni kaut ko domāja. Kāda maza daļa mierīgi, bet determinēti uzreiz devās uz izejām. Es nekur nedevos. Es taisni stāvēju pie alkohola plaukta, kā tad es uzreiz tā aiziešu. Bētnu es apsvēru domu evakuēt sevi un [savācu alkoholu, un] devos kasu virzienā.
Aptuveni četru minūšu laikā pēc gaismas izdzišanas gar visām kasēm nogāja apsargs un informēja ļaudis, ka veikals tiek evakuēts. Visi rātni nolika groziņus un devās prom. Cilvēki sāka kustēt mazuliet steidzīgāk.
Izgāju ārā - a tur tumšs. Gaismas nebija nedz daudzstāvu mājās, nedz luksoforos - tikai mašīnas, kas lielā daudzumā pameta Rimi stāvvietu, deva gaismu. Es piezvanīju uz mājām - elektrība pamatīgi raustījās arī tur - un devos turp. Braucot prom, manīju, ka gaismas atgriežas. Pēc minūtes attapos, ka uz Rimi es devos ne jau tāpēc, lai iegādātos Lego Friends ar 40% atlaidi, kāli un sidru, bet gan lai no Omnivas pakomāta izņemtu kontaktlēcas. Griezu riņķī, atgriezos stāvlaukumā, izņēmu kontaktlēcas, iegāju pilnīgi normāli funkcionējošā Rimi, atradu savu groziņu un pabeidzu iepirkšanos.
Secinājumi: Rimi diezgan nopietni attiecas pret cilvēku evakuēšanu. Es ļoti nenopietni attiecos pret sevis evakuēšanu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?