Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2016-01-04 10:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The Tale Of Two Winters
Ziema ir sagaidīta un ziema nav sagaidīta.
Šī gada otrajā dienā Džordžs R.R. Mārtins beidzot sāka runāt un atzinās, ka Troņu spēļu sestā grāmata The Winds of Winter neiznāks līdz seriāla sestās sezonas iznākšanai aprīlī. Nav jau tā, ka viņš to būtu bijis apsolījis, bet nu, fakts paliek, nupatās pirmo reizi seriāls būs pa īstam apsteidzis grāmatu. Kas ir a damn shame, manuprāt, un kas radīs man te tagad problēmas. Es nu raudu gaužas, rezignētas asariņas, jo kaut kur dziļi iekšā es un vēl daži miljoni citu ticējām uz ziemassvētku brīnumu.
Kādi ir varianti? Uz ko tagad balstīsies seriāls? Uz daļu grāmatu materiāla no ceturtās un piektās grāmatas, kas vēl līdz šim nav ticis rādīts seriālā. Un uz noteiktiem sižeta pavērsieniem, ko Mārtins ir pa kluso pateicis seriāla veidotājiem. Neviens nezina, cik tas ir un kas tas ir, bet tas var būt, piemēram, nenogaliniet šo džeku. Vai, piemēram, to gan drīkst nomušīt.
Es būtu gribējusi izlasīt to grāmatu pirms šāda nejauka pavērsiena. Bet tas nav trakākais - pat tad, ja TWoW būtu iznācis līdz sestajai sezonai, tad septītā grāmata jau nu noteikti nepaspētu ne uz ko - we're in for another long, long wait for a distant dream of spring. Tāpēc seriāls kādā brīdī tāpat noteikti apdzītu grāmatas.
Es tāpat vairs neskatos seriālu - tur viss ir slikti. :) Jo es esmu tik pārliecinoši no Team Books, nevis no Team Show, ka mani tiešām kaitina visi tie sižeta izlaidumi un tēlu sapludināšana. Bet mani uztrauc tas, ka, iespējams, šīs deviācijas no tēmas ir Dž. Mārtina apstiprinātas un tādējādi kalpo par nopietniem spoileriem. Piemēram, tas, ka seriālā nav Džeines Pūlas - viņas loma piešķirta Sansai - Sansa Džeines vietā tiek Ramzijam nagos. Vai tas nozīmē, ka seriālistiem nebija kapacitātes Džeines tēlam vai arī Mārtins ir apstiprinājis, ka Sansai tā vai tā nebūs hepīenda, tāpēc viņa var izciest vēl to visu arī no Boltona bastarda? Džons Sniedziņš varētu kļūt par zombiju un varētu arī nekļūt. Staniss ir beikts un Širēna arī. Viss ir spoileris un valar morghulis. Mehmehmeh.
Bēda ir iekš tā, ka ar aprīli the web will become ever so darker and fuller of spoilers. Es TWoWu gaidu kopš 2012. gada. Un tolaik visi tie, kas teica, ka ziniet, jāgaida noteikti būs vismaz līdz 2015. gadam, šķita tādi party poopers, jo nu, cmon, līdz piecpadsmitajam?
Labās ziņas ir tās, ka 2016. gada publikācija vēl aizvien ir iespējama.
Valar dohaeris.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?