Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2015-12-01 10:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
U should be worrying about U-NO-POO!
Es atkal biju uz slepeno istabu, kur stundas laikā jātiek ārā. Iepriekšējā vakarā drosmei izdzērām divus litrus bumbieru absolūta un sestdien visi tādi pilnīgi dumji devāmies uz izlaušanās spēli "Kambaris" Jelgavā.
Džeki tīri labi visu izdomājuši - kādas privātmājas šķūnītī iekārtota telpa, kuras leģenda vēsta, ka šitā te ir slepenā dienesta telpa, kur turējuši visādus ieslodzītos, no kā vajag izdabūt informāciju, un tad vienreiz viens ir tomēr ticis ārā un arī atstājis norādes, kā citi nabadziņi var to izdarīt. Un tad tur stundas laikā visādas interesantas lietas var atrast, ai, nudien interesantas, un spēles sākumā trīs dalībnieki ir pieķēdēti pie lietām, es, piemēram, bija pieķēdēta pie kaut kāda harassment panda style stieņa, citi pie dīvāniem un radiatoriem, vai, nezinu, neredzēju, biju aizņemta ar stieni.
Bet neko, kopā atradām kodus, atbrīvojām mani no pārdos-kā-lelli pieķēdējuma, rāpojām pa grīdu, risinājām uzdevumus, stunda aiztraucās kā vēja spārniem, kambaris mūs uzveica, ārā netikām, viss.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?