Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2015-10-27 09:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Spoilers ahead
Trako forums jeb A Song of Ice and Fire forums jeb Game of Thrones sāgas forums ir publicējis lielu, lielu topu, kur forumēni ir balsojuši par to, kurš tad nu viņiem ir pats mīļākais tēls no visām grāmatām (TOP 100). Un mind you - no grāmatām, ok? Tis different.
Ā, jā, neejiet tajā forumā, ja negribat nopietnus spoilerus - ne jau nenopietnus tādus, piemēram, kas notiks piektajā grāmatā, ai, draugi, nē, tādus pavisam nopietnus, kur tiek atmaskotas sazvērestības, atšifrēti vēstījumi un sapņi, un norādes, vērptas visneiedomājamākās teorijas, izteikti vistrakākie pareģojumi, par to, kas kuram ir tēvs [un māte :)], kādā stadijā pašlaik ir karadarbība ziemeļos, vai pūķim ir trīs galvas (ir, ir) utt. Un tur arī ir lasāmas tās dažas sample nodaļas no jaunās grāmatas, ko Džordžs mums jau ir iedevis lasīšanai. Trīs laikam. Vai četras.
Tops ir nopietns, ar tūkstošiem balsu, svērtajām atzīmēm un visādu citādu nesaprotamu statošanu, bet te nu ir .

Un vismīļākie Game of Thrones tēli ir:

1. Džons
2. Tīrions
3. Džeimijs
4. Ārija
5. Davoss
6. Staniss
7. Edards Stārks
8. Dinerīsa
9. Sandors "Suns" Klegans
10. Sansa

Pārsteigumu maz - manis pašas TOP 3 stāv tur kā melns uz balta, tikai citādā secībā, nekā man būtu. Dinerīsa vēl aizvien turpina saņemt daudz heitspīča, Neds ir mūžam dzīvs kā Cojs, un Staniss, nu, Stanisam ir kaudze atbalstītāju. Neticami, bet fakts - Teons ir 11. vietā. Tas, ka viņam nogrieza d(et)aļas, obviously lika daudziem piedot viņa izdarības. Ļoti augstu ir Baristens Selmijs (12. vieta) un Brienna ir par zemu (14. vieta).

 photo Capture_1.jpg


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?