Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2015-10-12 09:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Luniversary*
Mums šodien ir mēneša kāzu jubileja, much fun, ābolkūka gatava, šampaniets tāpat, tik jānostrādā darbadiena un jāuzdāvina vīram cimdiņi, bet.
Mēneša jubileja kā reizi nozīmē to, ka mums līdz šim brīdim būtu bijis jānokārto oficiālās attiecības ar Latvijas valsti - respektīvi, mums 30 dienu laikā bija jāinformē vietējie dienesti par ārzemēs noslēgtām laulībām. Es jau labprāt, bet maurīcieši nav mums atsūtījuši septiņiem zieģeļiem apliecināto laulību papīru. Ja nu mēs patiesībā vēl aizvien grēkā dzīvojam? Ja nu mūsu kāzas bija vien māns un iedomas? Ja nu vienīgais papīrs, ko mēs no šī pasākuma būsim dabūjuši, būs sertifikāts par šampanieša pudeles atvēršanu ar zobenu? (Kas gan, jāatzīst, arī bija much fun.)
Ja nopietni, tad nē, apliecība, protams, ir gan īsta, gan starptautiski derīga, gan es to esmu redzējusi, tikai tā vēl aizvien ir pasta ceļā no Maurīcijas uz Vāciju, no kurienes tā tad nāks pie mums. (Tikai maurīcēnu pastkartes, ko es pati personīgi iemetu maurīcēnu pasta kastē vienā sūnu ciemiņā salas vidienē, jau sen ir pie saņēmējiem. Bet nu ok, pastkartes netika apliecinātas ar apostille.)
Ja es pareizi esmu sapratusi lietas, tad mūsu pārkāpums būs tikai aptuveni tāds, kā kad pasi laicīgi neatjauno. Nu, samaksā tur kādas eiras un viss normāli. Cerams. Es neiebilstu pret precēšanos vēlreiz, bet kaut kā dumji būtu.
*Luniversārijs ir mēneša jubileja. Īstenībā jau 'mensiversary' ir īstais vārds, bet tādu taču nevar izmantot, nē nu tiešām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?