Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2015-05-14 17:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labdien, runā PMS
Man ir uznācis pusmūža krīze esmu veca, resna un nesmuka nekas nepatīk. Es domāju, ka viss tikai tāpēc, ka nesen izlasīju kaut kur kaut ko te, ka, ja sieviete līdz trīsdesmit gadiem nav iemācījusies, kā būt skaistai, tad neiemācīsies ar, blah blah, ā, rekur ir, Šanele to teikusi laikam: "Not every woman is born beautiful, but if she is not beautiful at 30, she is simply stupid."
Un man viss riebjas, jo es nemāku lietot kosmētiku. Kā kaut ko skolas laikā sāku čubināties, pie tā arī esmu palikusi, tuša, acu zīmulis, pa laikam pūderis un viss. Bet man gribas ēnas! Lainerus! Pūderkrēmus!! Lūpas kaut reizi mūžā gribu uzkrāsot! Smoukīaiz! Man gribas zināt, kā un ko ir jākrāmē uz sejas, visādus trikus, kā arī beidzot saprast to, kas man piestāv. Kas es vispār esmu?? Ziema/pavasaris/vasara? Silts/auksts/muļķis? Un nē, man negribas to darīt katru dienu, man vienkārši gribas knowledge is power. Man gribas zināt, ka, ja man sagribētos, es varētu to izdarīt.
Nu, jā, tā nu šodien Vācijā brīvdiena, darbā diezgan mierīgi, tāpēc es izdomāju, ka jāaiziet man beidzot pie MAC uz Stokmanu. Tāpēc es esmu izlasījusi internetu un nonākusi pie četrām mantām, ko varētu apsavērt - Fluidline lainera, Teddy acu zīmuļa, Paint Pot Painterly un parastā melnā zīmuļa. Un nekas no tā nebūs revolūcija manā kosmētikas lietošanā, bet es ceru uz gaišāku rītdienu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?