Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2014-08-14 21:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
youdon'tsay
Šodien pie friziera laika trūkuma dēļ aizgāju Rīgas klusajā centrā, nevis uz ierasto Jelgavas frizētavu. Un secinājums ir tāds, ka turpmāk es varu iet uz tieši tik smalkiem kantoriem, jo naudu par tās monstrozitātes, kas man uz galvas, savākšanu visur prasa vienādi monstrozu.
Turpat blakus pie vīriešu friziera sēdēja Ļoti Prominenta Persona un viņam matus darīja tikpat ilgi, cik man. Viņš visu laiku, ko frizieris pavadīja, krāsojot, griežot un, jā, arī mazgājot matus, darīja telefonu, respektīvi, feisbuku.
Es savukārt izlēmu darīt pa smalko, tātad kamēr man krāsojas mati, sadarīt nagus. Manikīre gan bija ļoti jauka sieviete un, lakojot man nagus klasiski sarkanajā tonī, padalījās dzīvesgudrībā - viņa teica, ka sarkans ir ļoti laba krāsa vīriešiem. Kamēr es prātoju, kā tieši laba, viņa izvērsa domu un sacīja, ka laba krāsa vīriešu uzmanības pievēršanai, jo viņi, redz, ne pārāk labi uztverot visādus pustoņus, bet sarkanais, tas gan der ļoti labi. Ja ir sarkani nagi, tad ieteicams ik pa brīdim pielikt roku pie sejas, sarkanais nostrādās. Lab, ja ne pie sejas, tad tur, kur vīrietis lūkojas.
You don't say. Esmu sajūsmā. Esmu atradusi manikīri, kas man stāstīs šitādas lietas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?