Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2014-06-29 21:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
You have to be a bit of a liar to tell a story the right way
Pēdējā laika labākais grāmatu ieteikums ir Patrika Rotfusa Vēja vārds. Itin neviena grāmata kopš Troņu spēles nebija spējusi mani tā aizraut kā šis te gabals. [Vakar, kad mēs sēž krogā un skatās futbolu, es pa kluso zem galdiņa lasīju savu grāmatu, tik vien varēju kā atrauties, lai paskatītos uz 11 metru sitieniem.] Un, kopš sāku Game of Thrones lasīt, esmu izlasījusi nu jau vairākus sterus citu grāmatu, tostarp daudzas ļoti patīkamas grāmatas, tā nu šāds patiesas intereses sausonis bija ilgākais manā mūžā un, jāatzīst, radīja manī vieglas bažas - ja nu manī beigsies interese un vēlēšanās lasīt? Bet nu, tas, protams, nebija nopietni - tā nevar notikt, tāpat varētu aizmirst elpot.
Vēja vārds, protams, ir grāmata turpinājumos, mūsdienās jau citādi vairs ir reti. Bet tas ir viens lielisks gabals tādiem magically challenged īpatņiem kā man - tur ir Gredzenu pavēlnieka teiksmainums, Harija Potera detalizētība, Game of Thrones monumentalitāte. Un tur ir sava, ne ar ko nesalīdzināma dvēsele, tur ir savs humors un sava smeldze.
Un autors, autors pats arī ir superīgs, viņš iekš goodreads pie triloģijas pēdējās daļas, kas vēl nav iznākusi un kam pat tas iznākšanas datums nav zināms, bet kam eager fans jau ir sabalsojuši maksimālos vērtējumus, ir gājis un pateicis paldies visiem tiem balsotājiem, kas acīmredzot ir ceļotāji laikā, jo zina, kā novērtēt viņa vēl neiznākušo grāmatu. Viņš lūdz, lai kāds viņam atsūta kopiju, jo tādējādi viņam aiztaupītos daudz darba.
Bet es, ko es? Man atkal ir vēl viena ilgi gaidāmā grāmatas pēdējā daļa jāgaida, sāk tiešām kaitināt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?