putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
vēl te neminēts covent garden tirgus - laukums, tur vienmēr kāds ielas mākslenieks uzstājas un vispār labs burziņš. nakts dzīvei pa soho izcirst, cauri china kvartāla pāris ielām, turpat netālu carnaby street – gājēju iela ar daudz krogiem, visi tusē uz ielas un dzer pēc darba.
british museum ir smuks iekšpagalms ar moderni segto jumtu, bet lai skatītos visas tās mūmijas un sfinksas vajag daudz laika, ieinteresētības un pacietības. diez vai tā dēļ ir vērts pakāst pārējo londonā.
ar artefaktiem piebāzts ir tāds soane museum, traks, nu labi, pustraks savā laikā – 19. gs. sākumā ievērojams sers arhitekts nopirka 3 blakus esošas tipiskās, šaurās angļu mājas, apvienoja tās un izbūvēja sev atspēries. tur ir gan padsmit dažādas virsgaismas, atvērumi no 2. stāva uz pagrabu, ļoti dažādi noformētas istabas un viss piebāzts pilns ar antīkajiem un cita veida klasiskajiem objektiem. reizi pusstundā gleznu istabā onka baltos cimdos atver slēptās gleznas. bet nu tas viss na ļubiķeļa, nesagatavotam varētu šķist creepy.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?