Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
Ōō, balzametiķa krēms ir manta, ja runa ir par mocarellu ar tomātiem. [Vispār es viņu lieku klāt visam kam, īpaši skaisti ir krēmzupās pa virsu uzpilināt vai salātos klāt mērcei vai uz šķīvja malas, taisi, ko gribi, viss kā restorānā]. :D
Jā, īpaši tad, kad es pie tomātiem un mocarellas nelieku baziliku, jo nav, tad balzamiko krēms noder. Tā ir tāda manta, nu, pudelīte, visur kur nopērkama, es esmu pirkusi gan Rimi, gan tais spāņu bodēs, kur fuete ir, visi labi garšo. Sataisa, tātad, sev veselu šķīvi ar mocarellu un tomātiem un katram no mazajiem gardumiņiem uzpilina virsū kādu drusku tā krēmveida pasākuma. Ļoti, ļoti gardi ir un padara visu pasākumu maķenīt garšām bagātāku.
Vispār jau smalkmaņi var paši taisīt šitos visādus karamelizētos pasākumus no īsta Modenas balzametiķa, ļaujot tam uz mazas uguns kopā cukuru laikam un vēl kaut ko iztvaikot, līdz nonāk līdz tādai brīnišķai konsistencei. Mēs nē, mēs no pudelītes. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?