Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2013-11-01 14:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Bet, ja par sportu runājam, tad nupatās iekš NBA notika tā.

Viņi tur regulāri un ļoti meistarīgi darbojas dažāda veida skatītāju promociju jomā, tur, pērc Ģimenes paku un dabū četras biļetes, četrus hotdogus un četrus popkornus vai limonādes, pērc trīs aklās biļetes un viena no šīm spēlēm noteikti būs ar Heat vai vismaz Lakers. Tad viņi rīko nacionālos vakarus, piemēram, Hjūstonā, kur ķīnietis spēlē, bieži ir dažādi pasākumi ķīniešiem, daudzviet ir arī latino veltīti pasākumi. 

Nu jau vairākus gadus par Fīniksas Suns galveno centru spēlēja tāds liels džeks no Polijas, Marčins Gortats. Viņš ir no Lodzas un iesauka viņam ir Poļu āmurs, kam noteikti ir kāda saistība ar viņa spējām triekt bumbu grozā, nevis ar intelektu, kā te varētu padomāt. Tad nu uz pirmo sezonas spēli Suns mārketinga komanda bija izdomājusi sarīkot Polish Heritage Night - par godu Suns poļu faniem. Marčins kādus divdesmit gabalus pat atveda no Polijas. Un tad, dažas dienas pirms sezonas sākuma Gortatu aizmaina prom uz Wizards, kas Vašingtonā.

Tā nu atklāšanas spēlē Fīniksas tribīnēs sēdēja vairāki desmiti bēdīgu poļu tautastērpos un karodziņiem rokās, ieskaitot Polijas vēstnieku ASV. Bet, ok, tik slikti nebija, viņiem piedāvāja atdot naudiņu par biļetēm.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?