Scorpse ([info]scorpse) rakstīja,
@ 2013-11-01 13:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Boxing Day
Ja par šādām ārišķīgām tēmām runājam, tad man vispār ir uzradušās neskaidrības. Pamatā jau man ir diezgan vienalga, vai es kādā pasākumā ierodos maķenīt over vai under ģērbusies, nu, pa mežu var brist ar platformenēm, teātrī izskatīties pēc Portobello adikta un tā tā. Uz rokām es velku tos, kā viņus, uzročus, ko citi velk kājās, jā, jā. Bet.
Tagad man būs jāiet uz lielo boksu un es esmu zināmā neizpratnē, ko velk, dodoties uz šāda veida pasākumu. Tas ir sporta pasākums, ja? Tur iet džinsās un krekliņā, ja? Vai tas ir Lasvegasas šoudauns, kur jāvelk little black one un jāapkaras ar zelta ķēdēm un kažokādām? Man tādu vispār nav, ja. Darīju kļūdu un paskatījos, ko internets saka, un internets piedāvā autfitu, kur lētākā sastāvdaļa ir klačs, kas maksā savus astoņus simtus āesvē dolāru. Bet, mind, tas ir amerikāņu internets, tātad tas drīzāk būtu Lasvegasas variants.
Mans stereotipu maitātais prāts saka, ka bokss, tas ir tur, kur visādi mafijas doni ar trofejmeitenēm kūpina resnus cigārus vai kur vanabī sabiedrības krējumi izrāda jaunākos klēpja sunīšus.
Grūti, grūti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?