Azamat Bagatov ([info]termostats) rakstīja,
Jā, tā mēdz notikt, bet nav sakara ar dzimumu. Man karjeras sākumā arī tā pāris reizes gadījās, kad izvairoties no kaut kā, nepaskatījos spoguļos un uz sānu. Vienmēr gan pēdējā brīdī tomēr sanāca pamanīt un situāciju izlabot.

Notiek tā tāpēc, ka šādas situācijas ir jāapgūst pašam un autoskolās to vispār neapskata, tur visa programma ir orientēta uz to, ka uz ceļa nekad nekas neparedzēts nenotiek. Nu un tad daži apgūst uzreiz, daži nekad.


Tajā pašā laikā - arī Tev ir jāskatās situācija visās joslās un jābūt gatavam reaģēt arī uz tās sekām - t.i. neadekvātām reakcijām. :) Lai gan piekrītu, ka ne vienmēr ir kur palikt.


Augstāk redzamais komentārs par strauju bremzēšanu, kura ir labāka par situācijas apstūrēšanu, vispār būtu jādzēš ārā un tā autoram jāatņem vadītāja apliecība. Lai gan, ja viedoklis par braukšanu tiek veidots kaut kādā simulatorā, tad tādas droši vien nemaz nav. Kā vispār var kaut ko tik stulbu iedomāties? Tā ir pirmā kļūda, kura ir jādzen ārā - releksos balstīta bremzēšana. Īpaši jau uz netīra ceļa, bez ABS utt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?